04-25-2022, 01:15 PM
(04-24-2022, 09:49 PM)Shalev_the rock כתב: שוב אני אתחיל מהסוף ואסגור מהצד שלי את הדיון על NXT.
המוצר שם היה טוב, אפילו מעולה. אני נותן קרדיט להאנטר בתור בוקר ראשי. אני רק מדגיש שני דברים.
1.כשיש לך טאלנט לא מוגבל הכל יותר קל.
2.השאלה מה המטרה של הבראנד מלכתחילה מאוד רלוונטית לדעתי. שורה תחתונה לא תלויה בו אבל כן אומרת משהו.
באטיסטה: כן הוא רצה קרב פרישה, חושב גם שרק נגד האנטר אבל משער שהיה יכול להיות מקום לרעיונות. הנקודה היא לא הבנייה הלא מעניינת. הנקודה היא החוצפה לחשוב שאתה יכול לסחוב 24 דקות איתו בזירה. זאת הנקודה העיקרית שלי פה מעבר לכל הסתמיות וחוסר ההיט שהיה סביב הקרב, כמובן.
לסנר: הכוונה שפאנק היה כבר חסר חשק לא לסנר. זה שאתה מודה שהסיפור היה סביב האנטר ולא סביב לסנר זה שורש הבעיה. לסנר הוא הכוכב שמרוויח הכי הרבה כסף, למה הסיפור לא סביבו? למה הוא לא יוצא אובר באירוע המשמעותי? הפייאוף היה כל כך משעמם שאני אישית שכחתי ממנו.
ריינס: לא החלטתי את זה כמובן. אני יוצא מנקודת הנחה הגיונית שיש לו (בטח אז) קצת SAY על מה שקורה. בטח על סטורליינים שלו, לא צריך להיות תמימים בנושא.
אתה שובר מדבר איתי על ריינס ועל הסיטואציה שלו וזה לא מה שמעניין אותי או נושא הדיון. הרי הם שמו את ריינס נגד ההיל הכי גדול שלהם כביכול והוא עדיין חטף בוז והקהל היה בעד האנטר (או בעד גל מקסיקני). למה 8 דקות של סקוואש לא מלהיב? עזוב, תיקח 14 דקות אז. ריינס מחסל מחסל מחסל, קצת קאמבק, מחסל עוד, מנצח. כמה פשוט. אבל צריך להציג את זה כאיזו מלחמה, איזה משהו הירואי כאילו ריינס הוא אנדרדוג. הרי חשבו על בוקינג כזה כבר עם לסנר וגולדברג, מיין איוונט יכול להיות גם 5 דקות העיקר שיעביר סיפור *מעניין*. הוא, בתור איש קריאטיב ודמות הלך באופן מודע לסיפור לא מעניין. כמה ה-WWE דחפו את זה וכמה הוא? לא נדע. האם אתה חושב שהוא נקי בנושא בכנות? שהוא או מקורב שלו לא לחשו את הרעיון באוזן? "היי וינס, למה שהאנטר פה לא יקח את הראמבל ויהיה אלוף? ככה גם נקבל מלא צופים בחזרה וגם ריינס יהיה אמין כי האנטר הוא טופ 1 אי פעם מה לא?"
אני יכול לדמיין את זה.
ג'ריקו ואורטון אותו סיפור שהמטרה שלי פה היא פשוטה: בתור פייס טריפל H הוא לא מיין איוונטר ראוי. הסיפורים מעבר לזה לא רלוונטים להעברת הנקודה. זה היה הרגעי שיא שלו בתור פייס וזה היה כישלון.
אגב כששני מתאבקים יושבים עם בוקר לתכנן קרב יש להם חלק גדול בו. בטח שאחד מהם זה טריפל H. מייקלס-טייקר ברסלמניה 25 (לא הקרב הכי גדול בתולדות רסלמניה) תוכנן להיות 15 דקות בהתחלה. מה אתה חושב שקרה אחרי שהם שמעו על זה? למתאבקים יש כוח גם ב-WWE של היום. כמו שאורטון פיטר אנשים וסינה שינה תוצאות אז ללא קשר למעמד שלו במשפחה להאנטר היה יותר מאשר מילה מאחורי הקלעים, ככה זה. כמו שריינס היום עובד יותר פריסטייל למשל. במעמד שלו יש השפעה גם בסטורליין ובטח בקרב, אפילו במעמד יותר קטן יש (פחות בעידן המודרני זה כן). אני אף פעם לא מקבל שהמוצר של ה-WWE זה גזרת שמיים מלמעלה וזהו. זה מוצר מהונדס ומתוכנן עד רמת הקיא אבל יש לא מעט כוכביות בנושא.
"הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם."
לא יכולתי להסכים יותר. או כמו שג'ים קורנט אמר
אני חושב שמה שיסכם את הדיון הזה זה שהמשקל שאתה נותן להאנטר בכישלונות שהוא שותף להם יותר גדול ממה שאני נותן לו. לדעתי הוא לא טופ טיר אבל בהחלט אחד מהגדולים.
רק לגבי ריינס אני אתייחס שוב - הם רצו להוציא את ריינס פייס מהפיוד הזה. לפי ההיגיון שלהם לתת לו לעשות סקוואש על האנטר לא היה נותן לו פופ כי סקוואש בדר"כ מתאים יותר להילים ואני מבין את זה. אני מניח שגם האנטר לא היה רוצה לאכול סקוואש במיינאבנט של הבמה הכי גדולה, אבל ככה או ככה היה להם כיוון אחד בשביל ריינס ואני חושב שהאנטר עשה את המקסימום. גם אם אתה רוצה לתת להאנטר פה משקל על זה שהמיינאבנט לא עבד, לדעתי הוא כל כך זניח שזה הופך את הטיעון על הקרב כהוכחה שטריפל אייץ' לא כזה טוב ללא כל כך רלוונטי. האנטר-ג'ריקו ובעיקר האנטר-אורטון הם דוגמאות הרבה יותר טובות למיינאבנטים שנכשלו והמשקל של האנטר בהם היה יותר משמעותי.