04-23-2022, 11:38 PM
(04-23-2022, 10:52 PM)Shalev_the rock כתב: קיבל ערימה של מתאבקים מאוד מוכשרים ונתן להם זמן בזירה, כל הכבוד. לא המציא איזה משהו ולא עשה מהפכה. דאג תוך כדי שאתה ואני וכל אחד נבין שהוא המאסטרמיינד מאחורי זה ושהוא מגיע לכל אלוף ועושה איתנו תמונה ואל תשכח לתת קרדיט להאנטר!
תסתכל על כל הקרבות רסלמניה האחרונים שלו, לא משנה אם ניצח או הפסיד, תמיד הכי הרבה זמן, תמיד הבנייה היא כמה חודשים כי קודם כל חושבים על הקרב שלו. תמיד הוא לא עולה על הציפיות. הכי הרבה זמן ברסלמניה נגד באטיסטה, נגד רולינס, נגד אנגל וראוזי (!) נגד סטינג. אין אקט שלו שלא לקח את רוב הספוטלייט, כאילו הוא סטון קולד או האלק הוגאן. עזוב, הוא לא דה רוק או ג'ון סינה, וגם לא שון או ברט. האיש לא הוציא כלום מברוק לסנר בקרב שהסטיפולציה שלו הייתה שאם הוא מפסיד הוא פורש. אשכרה האקט הכי חם שלהם למשך כמה שנים בעשור הקודם כמעט נהרס בגללו. לפחות ברסלמניה נגדו הקרב של האנטר היה השני הכי ארוך, שנייה פחות מהיין איוונט.
ולמה שלא נדבר על מיין איוונטים. נגד אורטון ב-25? כישלון. נגד ג'ריקו ב-18? כישלון. נגד ריינס ב-32? נ ריין מגלומני ודוחה עם קרב של חצי שעה שלדעתי עובר ברמת הגועל שלו כל מיין איוונט כולל אלה של הרסלמניות הראשונות. בוודאי בעידן המודרני הכי גרוע. נגד סינה ב-22? אחלה קרב 3.25 כוכב. היה כיף להוריד לאדג' את האליפות בשביל זה.
הקרבות שלו הכי משעממים וגרועים וברט הארט צדק בנושא. יש לו כמה פיקים כהיל, בצורה אורגנית זה בשנת 2000 שהוא היה שם מדהים. בשנת 2002-2005 הרגעים הכי טובים היה לראות אותו מפסיד. ולא בקטע שהוא עושה את התפקיד שלו אלא בקטע שהוא מסריח את המסך. על טריפל H פייס אני אפילו לא רוצה לדבר, זה מביך.
לגבי הקרבות שלו במניות האחרונות - מצד אחד אני מסכים שחלק מהקרבות יכלו לחסוך בזמן שהם קיבלו והמסר עדיין היה מועבר ושחלקם לא סיפקו את הסחורה, מצד שני קודם כל זה לא היה רק באשמתו, והוא בדר"כ שם אובר את מי שהיה צריך את זה, כולל רונדה. גם את לסנר הוא אמנם ניצח ברסלמניה בקרב שלדעתי היה לא רע, אבל הוא שם את לסנר אובר בסוף. אני גם לא חושב שהקרבות שלו ניסו לגנוב את ההצגה. הבנייה של הקרב שלו עם רולינס הייתה זוועה, לקרב עם ריינס זה די ברור שיהיה כמה חודשים כי ריינס היה בפיוד עם האות'וריטי ושיימוס לא היה שם למיינאבנט של רסלמניה. הם לא ניסו להוציא את הקרבות שלו יותר ממה שהם, אולי חוץ מבטיסטה שהיה נחמד אבל לא באמת מעניין.
לגבי המיינאבנטים - הקרב נגד אורטון היה בינוני, אבל עם קהל מותש אחרי הקרב הגדול בתולדות רסלמניה (
) היה להם קשה לייצר מיינאבנט טוב. הקרב נגד ג'ריקו היה חלש הרבה בגלל סיפור אידיוטי ולא מעניין, אם הם היו עושים אוסטין-האנטר במניה אני בטוח שזה היה מיינאבנט הרבה יותר טוב למרות שאוסטין היה אחרי שיאו. נגד ריינס המיינאבנט היה גרוע כי מלכתחילה ידעת איך זה ייגמר ולא רק מבחינת התוצאה, לא היה שם משהו שידביק אותך למסך או יגרום לך להפתעה. זה היה מיינאבנט חסר רגש. גם אם הם היו נותנים שם הצגת רסלינג ענקית בזירה זה לא היה הופך את זה למיינאבנט טוב.אני לא חושב שטריפל H מבחינת רגש/עניין ברמה של מייקלס, אוסטין או רוק, ומבחינת סט יכולות סינה מתעלה עליו. אני חושב שהוא לא כזה גרוע כמו שאתה מצייר אותו. חוץ מזה, בהתחשב בזה שהראן שלו ב-NXT הוא אחת התקופות הטובות ביותר של ארגון רסלינג בשנים האחרונות, אני חושב שמגיע לו קרדיט.