04-15-2022, 12:29 AM
(04-15-2022, 12:08 AM)master of doom כתב: יכול להיות שההנהלה באמת שמה זין על זה שהם קנו כרטיסים ואם כן הם צריכים ללכת הביתה. יותר הגיוני לי שזה ספסרים, כי הקטאלונים הם עם חרא בכל מה שנוגע לכדורגל וללתמוך בקבוצה, הם הקהל הכי גרוע בעולם. שים 60 אלף קוקסינלים כמוהם מול 100 כמוני ולא ישמעו אותם לרגע, מבטיח לך.
זה לא הקטאלונים, זה התיירים. כל האידיוטים השימושיים שבאים למגרש חמושים במקלות סלפי וחיוך מאוזן לאוזן שבא לך לשבור להם שן. אספר לך סיפור: לפני 4 שנים בערך הייתי במשחק של בארסה ולידי ישב סיני יחד עם חמולה של סינים. כשניגנו את ההמנון של בארסה הוא שאל אותי אם זה ההמנון הספרדי. כשפיקה הבקיע הוא צעק מסי מסי. כשג׳ירונה הבקיעה הוא בדיוק צילם לייב לאינסטגרם וצרח משמחה בגול. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. אחרי שהבנתי שלשם הולך הכדורגל האהוב שלנו אז הבנתי שלבכות. הקטאלונים עצמם אמנם לא אולטראס סרבי, אבל אוהדים נאמנים וחלקם אפילו די פנאטים (אוהדי בארסה אפילו רצחו פעם אוהד אספניול בלינץ׳). האמריקאים, ההודים, הסינים והקוריאנים זה הסרטן של המועדונים הגדולים. לא אכפת לי כמה כסף הם מכניסים אם הם לוקחים את הנשמה.