04-02-2022, 03:41 PM
(04-02-2022, 02:47 PM)Shalev_the rock כתב: תחשוב על זה: HIAC ראשון אי פעם. קונספט חדשני שמלווה אותנו עד היום 25 שנה כבר. קרב עם בוקינג דומה, טייקר מחסל את מייקלס. רק שפה יש מייקלס עם גב בריא עדיין שלוקח באמפים כמו משוגע. קיין עם דביוט שדובר עליו חודשים, מטורף.
אני חושב שברמת הרסלינג הוא פחות טוב ממניה 25. שון אמנם היה פסיכופת לגמרי ולקח באמפים על גבול התיארטרלי (והוא ממש התאכזר לעצמו בבאמפ אחרי שטייקר זרק אותו מהחבלים, פגישה ישירה ברצפה), אבל טייקר לדעתי היה פחות טוב ממניה 25 למרות שהוא גם סיפק קרב מעולה ונכון מבחינת הסיפור. הדביוט של קיין היה יותר ממדהים, באמת אין לי מילים. כל הסיפור עם הכיסא, עם פול ברר, הדומיננטיות של טייקר והרצון לנקום במייקלס, הכל סופר בצורה מדהימה. זאת נקודת הזכות הגדולה ביותר של הקרב הזה על הקרב במניה 25, ועדיין אני חושב שהקרב במניה 25 טוב יותר.
אני מניח שזה פשוט עניין של דעה עצמית וערך שאנחנו נותנים לכל פרמטר שאנחנו משתמשים בו כדי לשפוט. מה שבטוח זה שמאוד נהניתי לצפות בקרב שוב, כבר אין דברים כאלה.
אגב גם ראיתי אתמול את אוסטין-ברט שוב ויש לי מה לכתוב על זה, אבל אני אחכה שהקרב הזה יופיע כאן קודם. מחכה לראות איך אתה רואה את הקרב הזה.