04-01-2022, 04:17 PM
(04-01-2022, 12:21 PM)master of doom כתב: מייקלס-ברט יהיה שם לדעתי. זה ברח לי מהראש האמת, אבל אין רשימת טופ 30 בלי מייקלס-ברט. המיינאבנט של מניה 30 נראלי שהיה כבר, אני צריך להציץ שוב.
עריכה: וואלה לא, המיינאבנט של מניה 30 לא נמצא פה. הוא לא ברמה של טופ 4 לדעתי, הוא היה קרב די טוב עם סיפור מצוין שסופר מעולה גם בזירה והסתיים בצורה הכי נכונה שיש ועם אם כל הפופים בניצחון של בריאן, אבל בתור קרב הוא לא טופ 4 לדעתי. זה בעיקר הסיפור שעשה אותו מדהים.
מגה הייפ לדירוגים היום.
(04-01-2022, 12:26 PM)RoeeHardy כתב: אם אתה שואל אותי, המיין איבנט של מניה 30 > מייקלס-ברט. זה לא אומר שהוא טופ 4, אבל הוא בהחלט ראוי יותר להיות בטופ 30 לדעתי מאשר כמה קרבות כאן, בעיקר מהעשירייה השלישית.עלה מספר 4, אני אישית מרוצה מהטקסט שיצא לי שם ואני מאוד מקווה שהוא ישכנע אתכם, או לפחות יגרום לכם להבין למה שמתי אותו שם.
עכשיו כשנשארו 3 קרבות אפשר להגיד שלא יהיה שם את ברט-מייקלס. יש סיבה לדעתי למה מהקרב הזה זוכרים בעיקר את הכניסה של שון, הוא לא נוח לצפייה בלשון המעטה, והוא לא הקרב הכי טוב שלהם (וגם לא השני הכי טוב שלהם) או עם הכי הרבה עניין.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It