03-28-2022, 05:59 PM
(03-28-2022, 05:43 PM)SwitchBlade כתב: אני מבין מאיפה אתה בא, אבל אני דווקא כן רוצה להתמקד בכריזמה ואותנטיות.
ריינס הוא טאלנט מלא בבעיות.
אחת מהן היא שהוא מקדונלדס. ניקח את ג'ון מוקסלי שהוא מלא באנרגיה מאוד מאוד לא מעובדת, לעומתו ריינס הוא מכונה שיורה עליך משפטים שהוא הכין מראש וקאצ'פרייזים שנתנו לו כל מיני קופירייטרים ממוצעים.
ריינס בפרומו: " *עיר כלשהי בארה"ב* הכירו בי, איי אם אין גוד מוד, בליב דאט. איי אם דה לסט נידל מובר, איי אם דה הד אוף דה טייבל, איי פוט פוד און מיי פמילי'ז פלייט, בליב דאט."
וזה אשכרה לא הכותבים שלו - זה ריינס בעצמו.
כמו שכבר אמרתי בעבר, ריינס זה טאלנט על קביים.
נניח ואני מתעלם מהקביים שהוא צריך בקרבות - שזה לדבר וללעוס את הנרטיב במהלך הקרב כי הוא לא מסוגל להעביר אותו באמצעים אחרים (שזה ה101 של להיות מתאבק).
נניח ואני מתעלם מזה, כן? במימד של הפרומואים על אחת כמה וכמה ריינס פשוט תוקע את הראש שלו שוב ושוב ושוב בתקרת זכוכית קשיחה.
הבעיה של ריינס זה ריינס כי ריינס פשוט לא מספיק טוב.
"מה, גיא? ריינס לא מתאבק טוב לדעתך??!"
לא. ריינס מתאבק טוב מאוד, בשביל ספוט מסוים. ככל הנראה הוא לא מספיק טוב כדי לשאת את כל הארגון על הגב שלו במשך 5-10 שנים. הראיות לכך הגיעו עוד ב2015, ב2017 השיח היה סביב הבוקינג ופחות סביב האיכות של ריינס, ב2020 קיבלנו קפיצת מדרגה, נחמד מאוד, וב2022 מה שסוף סוף חושף את ריינס זה, האירוניה מככבת פה, ברוק לסנר - המבחן שהוא נועד לצלוח.
לסנר הוכן מ2014 כדי להעניק מסה אדירה של דייסת-אובר לריינס הצעיר. הוא קיבל הכל, אליפות, סטריק, ריין עצום, כל דבר שאפשר לבקש, בשביל 3 שניות על המזרן מול היפיוף עם השיער המגניב. ב2015 זו לא הייתה פאשלה של ריינס, אבל בדיעבד 2015-2021 זו תקופה בה האשמים העיקריים על הפרויקט הכושל שהוא רומן ריינס הם כולם חוץ ממנו, ב2022 - כשהבוקינג לא בעיה יותר, ואין לו תירוצים כמו הגיל הצעיר או חוסר ניסיון, ריינס חושף את עצמו בתור טאלנט נחות מלסנר בכמה רמות. או להיפך - לסנר מעלה הילוך וחושף את ריינס בתור הבחור שנבחר בגלל שהוא יפה, גבוה ושרירי, ולא בגלל שהוא באמת-באמת מוכשר. אני מניח שסינה קלט את זה ראשון עוד ב2017, אבל 5 שנים אח"כ העולם הדביק את הקצב - ריינס לא מספיק אותנטי, כריזמטי, מוכשר ובעיקר חכם כדי לסחוב ארגון.
כל מה שהיה דרוש מלסנר זה להעלות הילוך - מהילוך ראשון להילוך.. שלישי? כדי לחשוף את ריינס לחלוטין בתור הטאלנט הנחות. ברוק לסנר זו המצאה של WWE כדי שריינס יהיה מיין איבנטר, ואפילו במבחן הזה ריינס נכשל. כי לסנר כזה טוב? אממ.. כטאלנט? כן. אבל גם כי ריינס כזה רע.
אמרת בעצמך בתגובה שאני מצטט - כיצד הוא מצליח לצאת נקניק פעם אחר פעם, כשיש לו שורה מפוארת כל כך של הישגים מאחוריו? ובכן, כי הוא לא מספיק טוב באמת. כי הוא לא באמת השיג את הדברים האלה. כי הוא מנצח קרבות כברירת מחדל מאז 2013. ריינס קיבל ולא הרוויח, בשונה ממתאבקים שהיו צריכים לבנות את עצמם למעלה ב10 אצבעות. זה אגב למה סינה הוא יותר מוצלח מריינס - אם הוא היה פחות ממושלם, הוא לא היה עובר את הסינון לכדי מיין איבנטר. אבל ריינס פשוט נבחר, מראש כמעט, וקיבלנו מה שקיבלנו.
כן.. אני לא מחבב את לסנר. הייתי מעדיף שריינס/לסנר יגמר כמה שיותר מהר. בסדר.
אבל all things considered - לסנר בהילוך שלישי >> ריינס בהילוך חמישי. וזו עובדה. אם לWWE יש שכל - לסנר מנצח את ריינס נקי וכולנו מודים באמת - ריינס לא מספיק טוב כדי לנצח את לסנר באמת ברסלמניה. המשוכה צריכה לקפוץ מעל לאצן.
זה.
פשוט זה.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It