03-27-2022, 03:57 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-27-2022, 03:59 PM על ידי master of doom.)
(03-27-2022, 03:00 PM)SwitchBlade כתב: הבעיה הכי גדולה של ריינס זה גם ריינס.
כמו שדיברנו כבר בעבר אני טענתי שהבעיה של ריינס היא בעיקר בוקינג, אבל אני מתחיל לשנות את הדעה שלי אם כי משהו פשוט לא מסתדר לי.
ריינס עובד על הפרומואים שלו עם פול היימן (ככה דווח שהוא התכונן לסגמנטים עם סינה, מאמין שגם מול לסנר הוא אמור לעבור לפחות על איזשהו מסר שהוא אמור להעביר). אני אשים את הכריזמה והאותנטיות שלו בצד, כי איכשהו הבנאדם פשוט לא יודע לנכס לעצמו הישגים. מול סינה הוא פשוט קפא. רבאק, אתה ניצחת אותו 4 שנים לפני, אתה הנהגת את סמאקדאון לשנה הכי טובה שלה מזה שנים, היית האלוף הכי מוצלח שהיה בכמה שנים האחרונות, ושום מילה? מעבר לזה, סינה אמר שריינס גרוע וסמאקדאון גרועה וברור שהוא מדבר שטויות, ריינס לא התייחס לזה בכלל. אם מסתכלים על ההיסטוריה ועל הגב שהיה לריינס בפיוד הזה, הוא היה אמור למעוך את סינה, בטח עם תצוגת הפרומואים הבינונית מבחינת תוכן שהוא הביא.
מול לסנר זה קצת יותר קשה כי גם בסטוריליין לאורך כל הדרך הוא הוצג כנאמבר 2, אבל גם פה - ריינס ניצח את לסנר. הוא לקח ממנו את האליפות. הוא הצמיד אותו שוב אצל הסעודים. לסנר כל הזמן רדף אחריו, וריינס יכל לטעון שהוא הפסגה שלסנר כבר לא יכול לכבוש, כי הוא בגאד מוד וכו' וריינס זה כבר רמה גבוהה בשבילו. כלום. במקום זה הוא נראה כמו נקניק פעם אחר פעם, בין אם במיק, בין אם בניואנסים הקטנים (בסגמנט חתימת חוזים ריינס עומד? בשביל מה? כאילו שכחו איזה דמות הוא אמור לגלם) וכמובן מעשית בזירה. היו לריינס המון דרכים להאדיר את עצמו מול לסנר, הוא הרי הבוס פה - הוא ניצח את לסנר. לסנר הצליח לזכות (מבחינת ריינס ההיל) רק באליפות מס' 2 של הארגון. ריינס לקח לו את האליפות בראמבל. ריינס גרם לפול היימן לבגוד בו. אז למה הוא מדבר ומדבר ולא אומר כלום?
זאת לא רק בעיה של כריזמה ואותנטיות, יש לריינס וכנראה להיימן למרות שקשה לי להאמין בעיה בהבנה של הסיטואציה וניכוס ההישגים של ריינס כדי להגדיל את הערך שלו, ועובדה שהערך שלו צנח מאז פתיחת הפיוד עם לסנר. אני רק אגיד שאני מסתכל על זה מנקודת מבט שהסיפור המרכזי כאן הוא ריינס והוא זה שאמור לנצח במניה. אם הסיפור הוא לסנר והכוונה היא שהוא זה שעומד לזכות באליפות האוניברסלית במניה, הבוקינג הזה יתקבל יותר בהבנה אם כי זה עדיין הזוי בעיניי להקריב גם את ריינס בשבילו.