03-27-2022, 03:07 PM
(03-27-2022, 12:02 AM)DarkArts כתב: מחר הגמר של הNJC, וזה מרגיש כאילו זה שום דבר.
ראיתי מי הגמר ומי המנצח,
בסדר..
חייבים להודות באמת - NJPW נעצרו לגמרי ביוני 2020, והם לא באמת המשיכו מאז.
AEW וWWE ממלאים את צרכי הרסלינג של הקהל המערבי, וNJPW נפלו על הפרצוף חזק בניסיון שלהם לקרוץ לקהל הזה בלי האליט.
מעבר לכל זה אני באמת חושב שזה מגיע להם.
בG1 2019 היה לך שם את ג'ון מוקסלי, ג'יי ווייט וג'וס רובינסון. ב2020 אני לא חושב שאף אחד מהם נכח, וכמובן לא ב2021.
אני רק מדגיש שמוקס אז היה בסבב ההופעות שלו ברחבי עולם הרסלינג - ואז, ב2019, NJPW הייתה תחנת חובת במסע שלו. היום למי אכפת בכלל? טאלנט חדש בקושי מגיע לשם, ויש הרים על גבי הרים של טאלנט חדש.
ההנחה שמתגבשת אצלי בראש בנוגע לווייט היא שהוא מוכרח להישאר בארה"ב מעל מכסה מסוימת כדי להשיג אזרחות, הוא קנה שם בית ואני מניח שהוא לא באמת מסוגל לצאת. הגיוני, אולי הם שומרים את מכסת הימים שלו לG1 - או שבכלל לא.
בכל אופן אני כן חושב שהם היו צריכים להתאמץ הרבה יותר, וזה שלאף אחד לא אכפת זה לגמרי אחריותם. לפני כמה ימים ראיתי קרב שלם של 20 דק' - ג'יי ווייט וכריס ביי מול MCMG (קרב פנטסטי שנמצא בחינם ביוטיוב של אימפקט), אם אימפקט (שיש להם 13 אנשים בקהל) יכולים להביא אותי לראות 20 דק' רצוף של המוצר שלהם - גם NJPW יכולים, אבל הם בוחרים שלא.