03-24-2022, 06:54 PM
(03-24-2022, 06:45 PM)Moonboy כתב: אני לא חושב שאני אוהב את הפורמט החדש של רסלמניה.
מצד אחד הרסלמניות הקודמות היו כל כך עמוסות שזה כבר פגע באירוע. מצד שני מבחינתי לפחות, WWE לא נמצאים במצב שבו הם יכולים להחזיק 2 קארדים של רסלמניה בלי שזה יפגע בערך של האירוע.
לתת 2 סופרקארדים טובים יום אחרי יום זה על סף הבלתי אפשרי, בכל ערב יש כמה קרבות מעניינים אבל גם כמה קרבות שממש לא צריכים להיות בקארד של מאניה.
זה הכל נובע מהגישה שהם פיתחו מאז רסלמניה 32 בערך ש*כולם* חייבים להופיע ברסלמניה. רסלמניה 30 היא די קונצנזוס בתור אחת הרסלמניות הטובות אי פעם, והיו בקארד הראשי רק 7 קרבות.
אני מבין את הרצון הטוב שלהם לתת לכמה שיותר טאלנט את החוויה של רסלמניה (לצד צ׳ק יפה), אבל בעיניי אפשר לפתור את הבעיה הזו על ידי שני קרבות באטל רויאל (נשים וגברים) ולשמור על שאר הקארד כך שיכיל רק קרבות שראויים למעמד. נכון, זה יכול ליצור מצב שאנשים מסוימים (שארלוט) כנראה תמיד יקבלו קרב סינגלס בפרופיל גבוה לעומת כאלו שפחות, אבל זה בעיניי מחיר ששווה את זה שהאירוע יחזור להיות מה שהיה לפני שהם הפכו אותו ל-7 שעות שמרגישות כמו יום עבודה. אה כן, וזה גם יהפוך סטוריליינים כמו זה שהם מריצים עכשיו עם רולינס להגיוניים יותר.
אבל אם לחזור למציאות, בבחירה בין אירוע אחד באורך אסטרונומי לפיצול לשני לילות אני מעדיף את האופציה השנייה.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)