03-21-2022, 12:18 AM
![[Image: Xavi-Hernandez-Barcelona-1.jpg]](https://mbpschool.com/wp-content/uploads/2021/11/Xavi-Hernandez-Barcelona-1.jpg)
בחורצ'יק, אני סוגד לך. אגדה חיה, תודה שזכינו, הניצחון הזה מעל כולם שייך לך. אולי אנחנו תקועים במקום השלישי ומשחקים בליגה האירופית, אבל היום הוכחת שברצלונה היא שוב קבוצה עוצמתית, היא שוב קבוצה שאף אחד לא רוצה לפגוש, היא שוב קבוצה שדורסת את התולעים המסכנות ממדריד בביוב הזה שהן קוראות לו בית. מגרש משחקים ולא יותר. בארסה ניצחה 4-0 בברנבאו ואני יוצא מהמשחק הזה מתוסכל, כי הייתה צריכה להיות כאן תוצאה היסטורית, 8-0 היה הולם הרבה יותר את המשחק הזה. אני יודע שיהיו כאן כאלה שחושבים שאני מגזים, ממליץ לכם לצפות שוב בהחמצות ההזויות של פראן טורס, דמבלה ואובאמיאנג. אבל אני לא כאן כדי להתלונן, תודה על ההופעה הזאת, גאה היום שאני אוהד בארסה.
ברמה הטקטית, אין ספק שהיה כאן נוקאאוט של צ'אבי. אנצ'לוטי אמנם נאלץ להסתדר בלי בנזמה וזה ניכר, אבל שתי הקבוצות הגיעו עם חיסרון משמעותי בהגנה שיצר בעיה - דסט היה אמור להתמודד מול המהירות של ויניסיוס, מנדי מול דמבלה. ראיתם איך זה נגמר. ריאל מדריד נראתה כמו קבוצה מהליגה הרביעית מול הלחץ והנעת הכדור החכמה של בארסה, ויניסיוס נקבר מול אראוחו שהוא מאוד חזק ומהיר אבל כן די כבד, הוא נתן כאן הופעה פשוט פנטסטית בלי להתייחס לשער שהוא כבש, קפטן בלי סרט.
ביום כזה אני ארגיש ממש חזיר להעביר ביקורת מסוימת, ולמרות שיש דברים שהייתי משנה בעיקר במחצית השנייה שבה בארסה נתנה למדריד כמה הזדמנויות, אני לא אכתוב כאן. לא מגיע לצ'אבי. מ-ו-ש-ל-ם.
VISCA BARCA!