03-06-2022, 11:57 PM
(03-06-2022, 07:00 PM)Bam Bam Bigelow כתב: לא מסכים איתך… הסל של ג׳ורדן בגמר לא שווה פחות כי אחר כך היו עוד סלים פחותים בוויזארדס… טייקר הביך את עתמו בקרבות הבאים ועדיין זה לא יוריד מהדירוג של מקום ראשון שלךהתלבטתי הרבה על המקום הזה. האם הסיפור פה יותר טוב מ-4-5 הבאים? אין ספק.
הקרב הזה נהדר - בדיוק מהעובדה שפלייר היה צל חיוור של עצמו, שלא יודע לעשות כלום, ולא יודע לקחת כלום.
זה היה קרב נהדר לצפות בו - כמה רגש מועבר בקרב אחד, כמה מבטים, כמה מחוות - בדיוק הדברים שיחסרו לך ברבלמניה הקרובה.
הסיפור פה כל כך טוב, שאני יכול לצפות גם בהיילייטס של הקרב להתרגש.
מייקלס מתחיל פה 3 שנים של הקרבות הכי טובים בכל רסלמניה, ואם תשאלו אותי - זה המוביל בין השלושה.
אבל על כל שוט מרגש עבר לי שוט של פלייר מדמם ב-TNA, מבזה את עצמו. אני לא מאמין בזה שזה לא מכתים אותו, יש שם כמה שוטים מאוד מביכים. גם ג'ורדן נכשל בוושינגטון, זה שהמדיה והמותג של מייקל עושים מזה כאילו עונות כיף זה משהו אחר.
שוב, לדעתי מקומות 29-21 מאוד מאוד דומים ברמתם, בגלל זה הרבה יותר קשה לי איתם. יכול לקבל כל ביקורת לכאן או לכאן על הדירוג שלהם.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It