03-05-2022, 07:09 PM
(03-05-2022, 05:57 PM)lidoradir כתב: מה לא יודע ? מוזמן להקשיב לפופים שהוא קיבל בראמבל ו-2 ההופעות בסמאקדאון. מטורף.
- מקאפי לא יכול להתאבק ? חחחחחחחחחחחח. תראה את הקרבות שלו קודם ואז תדבר.
- מי זה נוקסוויל ? קצת עצוב לא לדעת מי זה ג'וני נוקסוויל.
- האם WWE עדיין חברת ההאבקות ? פעם אחרונה שבדקתי כן. חברת ההאבקות הכי גדולה בעולם. מעניין כמה הרוויחו שנה שעברה חברת ההאבקות הזאת ? אה נזכרתי, שברו את כל השיאים.
- פרסמו שליטה חוזרת לקרב אחד ? לא. זה שאנחנו כבשים וקוראים חדשות באינטרנט זה משהו אחר.
- ברוק לסנר בטן לא חטובה : *לסנר באחד הריינים הכי חזקים שלו, מפלצת, זז גם היום כמו חולה נפש, אף טמבל לא מתקרב אליו*
אני אוהב את התקופה הזאת בגלל רסלמניה, אבל יותר מזה... אני מת על התקופה הזאת בגלל הבכי והתגובות המפגרות, זה עושה לי חם על הלב.
ויותר מזה, אני שמח שבתקופה האחרונה גרמתם לי להחזיר את שיר הקרקס האהוב עליי, אז עוד פעם אחת, שמגיע - מגיע :
לידור, אתה כל כך מעריץ של המוצר שאתה לא שם לב למה רושמים. רשמתי שמקאפי לא מתאבק לא שהוא לא יכול להתאבק. נוקסוויל לא מתאבק. השאר מזמן כבר לא מה שהיו. רוצה לומר, זאת כבר לא חברת היאבקות.
בנוגע לרווחים - מארוול הרוויחה יותר מהם, זה הופך אותם לחברת היאבקות? wwe, הפכה להיות סדרה ולא חברת היאבקות. משהו כמו החץ. קצת מכות פה ושם, קצת דיבורים.
היו צריכים למנוע את הפרסום של ליטה. לפי החדשות שפירסמו, ליטה אמרה את זה.
בנוגע ללסנר - אתה מבין שזה מבוים, כן? לסנר לא נראה טוב. מי זוכה באליפות? זה כבר לא תלוי ביכולות שלו. אין מה להשוות אותו למה שהוא היה בעבר. הוא נראה חצי עגלה. תסתכל בקרב מול לאשלי. לאשלי נראה הר, ולסנר נראה סתם. לא נראה מפחיד ולא כלום

![[Image: 321.jpg]](https://i.ibb.co/JKRFYQb/321.jpg)