02-22-2022, 04:11 PM
(02-22-2022, 03:12 PM)Go2SleepClub כתב: ראיתי תאוריות בטוויטר שההכרזה שטוני קהאן עושה לה טיזינג היא סופרשואו של AEW-אימפקט-NJPW.
רק תאוריות כמובן, אפילו לא שמועות או לחשושים.
AEW לא צריכים את זה, אימפקט לא צריכים את זה.
רק NJPW חייבים את זה.
אחרי הניסוי שעשינו ב2021 אני חושב שגם הפרדה זה עושה טוב.
אימפקט סבלו מאוד ברוב התקופה של אומגה, לא יעזור כלום. עכשיו הם במצב מעולה בעיקר כי AEW עזבו אותם בשקט.
(02-22-2022, 04:04 PM)Rainmaker כתב: ההנחה שלי היא שניו ג'פאן עדיין שמים משקל מסויים על המופעים בארה"ב, והם במצב שג'יי הוא הדראו היחיד שלהם בפרונט הזה.
זה או סוויצ'בלייד או לקוות שהם יכולים להביא את מוקסלי.
לי הטורניר הזה מרגיש כמו דילול נורא של הNJ קאפ. הערך של הטורניר יורד אוטומטית עם שמות עלובים כמו שיש כאן, וקרבות כמו צ'ייס אואנס נגד ג'אדו זה אנטי דראו. מסוג הדברים שאתה רואה בקארד ואומר "נעע לא נראלי יהיה מופע טוב, אני אוותר".
גם אוספריי הוא דראו, אבל הוא משום מה הוא הרבה יותר קשור ליפן מג'יי. לא יודע מה סטטוס המגורים שלו ואם הוא מבוסס יפן או ארה"ב או בריטניה, אבל עדיין.
בכל אופן, המיקס בבולט קלאב רומז על דברים מאחורי הקלעים. GoD הם מבוססים בארה"ב והם מספיק מעניינים ביחס לכל היאנג ליונס של NJPW STRONG. ועדיין הם הולכים לקאפ.
לא יודע, זה בעיקר מבלבל אותי. NJPW לא ברורים לי כרגע. מרגיש לי כאילו עבור ג'יי זה בעיקר רגל אחת בAEW כדי לבדוק את המים, וגם עבור TK עם ג'יי.
הקאפ סובל בגלל שאין כוכבים בNJPW.
נאיטו, אוקדה, טנהאשי, איבושי, שינגו, זהו.
הכוכב המערבי הכי גדול שלהם זה אוספריי, אבל הוא לא מסוגל לסחוב על עצמו את המטלה של לשמור את העניין המערבי בNJPW.
הם לא דוחפים מספיק טוב את היאנג ליונס שלהם, באד לאק פאלה בזירה זה מכת מוות לעניין האישי שלי בקאפ.
זה לא מרגיש כמו ארגון גלובאלי שעושה מופע גלובאלי, זה מרגיש כמו ארגון יפני עם יומרות מצחיקות.