02-05-2022, 06:28 PM
(02-05-2022, 06:14 PM)The Tribal FISH כתב: מה עם ליטה, מיקי גיימס, טריש, ציינה, מישל מקול, בת פיניקס.
אני מניח שהכל עניין של איך אתה מגדיר "הכי X בכל הזמנים".
ספציפית בעניין הזה, שארלוט ובקי הן הכי טובות בכל הזמנים כמו שהאלק הוגאן הוא הכי טוב בכל הזמנים, הן הצליחו ליצור יותר עניין למחלקה שלהן יותר מכל מתאבקת אחרת, אם בקי או שארלוט בקרב, זה מיינאבנט לגיטימי לPPV. אם הן לא. אז זה לא.
אפשר לטעון שזה מלאכותי. באותה מידה שWWE "בחרו" בשארלוט הן היו יכולות לבחור באלכסה בליס או ביילי. אבל המציאות היא שהם לא, הם בחרו בה.
שארלוט פלייר ובקי הן לא המתאבקות הכי טובות מבחינת זירה, אבל יש להן נוכחות וכריזמה כמו שהיו רק למעטות לפניהן.
צ'יינה הייתה מתאבק נוראית כשהיא התאבקה עם הגברים אבל הסיבה למה אני פוסל אותה היא כי בתקופתה באמת הייתה מחלקת נשים.
טריש וליטה היו טובות, אני ראייתי בלייב את המיינאבנט שלהן בRAW בזמנו (בלייב זה אומר באיחור של חודש כי זה מתי זה שודר בארץ, אבל מבחינתי זה היה כמו לייב). הן הלכו בשביל שהשאר יוכלו לרוץ. כפרופורמס הן מעולות, אבל כמתאבקות יש להן קריירה של קרב אחד. המציאות היא שרוב הקריירה מבוססת על הסטורלינים שלהן עם גברים ולא כמתאבקות.
רוב הקריריה של מישל,מיקי ובת' היה הdivas era והן היו מקבלות רק כמה דקות להתאבק, בקושי היו להם סטורלינים וקרבות הנשים היו ידועים כהפסקות שירותים.
אני חושב שאוסום קונג וגיל קיים מועמדות הרבה יותר טובות מאשר כל מי שברשימה הזאת.