02-04-2022, 10:29 PM
(02-04-2022, 10:02 PM)Rainmaker כתב: בוא נודה בזה, ספירת חוץ זה בגדר המלצה בכל ארגון בנקודה הזאת.
השופט יסיים ספירת חוץ ב10 שניות אם זה הסיום המתוכנן, אם זה לא הסיום המתוכנן הוא ימרח את זה ויסמן להם לחזור לזירה 70 פעם.
הפרסומות זו ליטרלי בעיה רק למי שצופה לייב, בפיד של TBS.
אם אתה מוריד את התוכנית יום למחרת, זה לא כזה קשה למצוא הורדה לפיד של פייט בלי פרסומות באמצע הקרבות.
"ארוך מידי" זה סובייקטיבי. אני לא מסכים עם זה.
זה נבנה והוצג כקרב גדול וחשוב וקיבל את הזמן הראוי לקרב גדול וחשוב. זה לא קרב שאתה נותן לו רבע שעה ומתקדם הלאה, במיוחד אם זה הבלואו אוף.
הספירת חוץ זה ממש ככה, בטח כששני המתאבקים מחוץ לזירה בו זמנית. אני בגדול בעד הגישה היפנית, נותנים למתאבקים חופש לנהל קרב ולחרוג קצת מה״כללים״ עד הרגע שלשופט זה נראה ממש מוגזם. לא חושב שפאנק ו-MJF הגיעו לשם.
הפרסומות גם לא היו אישיו מרכזי כי ראיתי שידור רציף. מה שכן, תמיד כשאני שומע את טוני מכריז שיוצאים לפרסומות אני יודע שבשתי דקות הקרובות הם הולכים להוריד קצב, וזה כן משפיע.
אבל בכל זאת, הקרב כן הרגיש לי ארוך מדי. אני חושב שאם הוא היה 30 דקות במקום 40 זה היה מקפיץ אותו רמה אחת, בלי לפגוע בביג פייט פיל.
אבל כדי לא להתעסק רק בשלילי, אחד הדברים שאהבתי זו הקריסה הפיזית של פאנק לאורך הקרב, שמתחברת לסיפור לפיו פאנק כבר לא טוב כמו שהיה. נכון שהוא החזיק 40 דקות והפסיד למכה של חפץ זר, אבל בשלב הזה בקרב הוא מכר את כל הגוף שלו פחות או יותר, התמוטט כשניסה לבצע את השארפשוטר ולא הצליח אפילו פעם אחת להרים את MJF ל-GTS. וורדלו גם היה מעולה כאן. כבר תקופה שהוא מצליח להעביר רגשות, ניואנסים וקונפליקטים פנימיים רק בעזרת הבעות פנים ובלי להוציא מילה. בשורה התחתונה MJF יוצא מכאן מלך העולם והשבועות הבאים הולכים להיות חגיגה שלמה בשבילו. הוא מרגיש כמו מיין איבנטר, הוא כוכב אמיתי. בשביל פאנק זה מרגיש כמו הסיום של פרק 1 בראן. עכשיו נראה איך הוא מתמודד עם זה שירח הדבש נגמר והנפילה החלה.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)