01-30-2022, 01:59 AM
(01-30-2022, 01:19 AM)Rainmaker כתב: נעמי-דוויל בונה למשהו. זה רץ מאז סאמרסלאם. נעמי ניצחה אותה נקי בסמאקדאון, הם צריכים לנצל את המומנטום, לא להתעלם מזה ולהוריד אותה מהמסך ל3 חודשים כמו שהם תמיד עושים איתה.
בכל אופן, דוויל כן שייכת לרשימה. טאלנט מעולה.
אני לא בטוח שזה שהסיפור רץ מאז סאמרסלאם משחק לטובתן כאן, מדובר כאן בכמעט חצי שנה שהסתכמה באולי 15 דקות של היאבקות שנפרסו על פני כל הזמן הזה, השבוע הייתה הפעם הראשונה שדוויל התאבקה והיא הטאלנט הטוב יותר מבין השתיים, אני מניח שברוב התקופה היא באמת לא הייתה כשירה עדיין לחזרה אבל זאת לא סיבה למנוע גם מנעמי להתאבק.
את האמת, אולי פספסתי או שפשוט שכחתי מחוסר עניין אבל אני בכלל לא יודע מה האינטרס של דוויל בסטוריליין הזה לפגוע בנעמי.
לגבי השייכות של דוויל לרשימה אז תלוי על איזו רשימה אנחנו מדברים כאן, אם אנחנו מדברים על מתאבקות שהוכיחו שהן יודעות לעבוד בזירה ולהוציא מיץ מהזבל שהן מקבלות על המסך אז אני מניח שאפשר להכניס אותה, אבל אני מדבר על הרשימה של הקריאייטיב כמי שמוגדרות אצלם טופ-טאלנט, הרשימה שבשלושת העמודים הראשונים שלה פשוט כתבו שארלוט בריפיט ובעמוד הרביעי הוסיפו עוד 3-4 שמות שיריבו על הפירורים, ובסופו של דבר אלה השמות שיקבלו את הספוט במניה כי בחודשיים הם לא יצליחו לבנות את מה שלא הצליחו בשנתיים.