01-28-2022, 04:47 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-28-2022, 04:47 AM על ידי master of doom.)
למרות שאנשים מתלהבים מהנראטיב שרולינס תמיד מנצח את ריינס, אני פשוט לא אבין סנאריו שרולינס מנצח בראמבל. זה יהיה כל כך אנטיקליימקס שהריין העצום הזה של ריינס, שעד לסנר היה הריין הארוך הטוב ביותר שראיתי, יסתיים בקרב שיהיה חלק קטן מסיפור יותר גדול שלא קשור לאליפות הזאת שריינס עבד כל כך קשה כדי להרים את הערך שלה. חלק מהערך שהוא הכניס לה זה גם זה שסמאקדאון היא ה-A שואו והאליפות שלו היא הגדולה יותר, וזה באמת מרגיש ככה, אז לסיים את זה בראמבל ולהעביר את ריינס להילחם על אליפות ה-WWE במניה בשביל העאלק קרב חלומות הזה לא מתקבל בעיניי.
אם הם רוצים לגרום ללסנר-ריינס לקרות במניה ולהיראות טוב ריינס חייב להתערב בקרב של לסנר ולגרום לניצחון של לאשלי, רצוי שלסנר-לאשלי יהיה אחרי ריינס-רולינס אבל לא חובה, ואחר כך לסנר מספר 29 (כדי שרועי לא ינצח) לוקח את הראמבל ומאתגר את ריינס שלקח ממנו את אליפות ראשית בפעם השנייה ב-3 חודשים. ככה הריין של ריינס לא ילך לעזאזל סתם. כמובן משם ריינס חייב לנצח במניה בצורה חד משמעית, בלי האוסוס וכל מיני שיט מהסוג הזה, ואחר כך תעבירו את רולינס לסמאקדאון ותעשו ריינס-רולינס כמו שצריך. אני גם בעד ריינס-מקינטייר ואין לי בעיה שדרו יהיה האחד, הם גם יכולים לבנות אחלה פיוד מההיסטוריה המשותפת וכימיה אנחנו כבר יודעים שיש להם.
אם הם רוצים לגרום ללסנר-ריינס לקרות במניה ולהיראות טוב ריינס חייב להתערב בקרב של לסנר ולגרום לניצחון של לאשלי, רצוי שלסנר-לאשלי יהיה אחרי ריינס-רולינס אבל לא חובה, ואחר כך לסנר מספר 29 (כדי שרועי לא ינצח) לוקח את הראמבל ומאתגר את ריינס שלקח ממנו את אליפות ראשית בפעם השנייה ב-3 חודשים. ככה הריין של ריינס לא ילך לעזאזל סתם. כמובן משם ריינס חייב לנצח במניה בצורה חד משמעית, בלי האוסוס וכל מיני שיט מהסוג הזה, ואחר כך תעבירו את רולינס לסמאקדאון ותעשו ריינס-רולינס כמו שצריך. אני גם בעד ריינס-מקינטייר ואין לי בעיה שדרו יהיה האחד, הם גם יכולים לבנות אחלה פיוד מההיסטוריה המשותפת וכימיה אנחנו כבר יודעים שיש להם.