02-25-2021, 09:28 AM
(02-25-2021, 08:29 AM)Cen כתב:(02-24-2021, 11:43 PM)Lord Vader כתב:זה מצחיק מה שאתה אומר..(02-24-2021, 11:28 PM)Cen כתב:(02-24-2021, 09:49 PM)Go2SleepClub כתב:(02-24-2021, 09:40 PM)Cen כתב: אני איתך, הם עשו את הפדיחה שלהם..
ברגע שהם יצאו באמירה שלא נחתים מתאבקים מהWWE כשהם מעבר לשיא והם עושים את זה פעם אחר פעם..
זה שמתאבק הוא מעבר לשיא שלו לא אומר שאין לו מה להציע עדיין. ג'ריקו לא ייתן לך קלאסיקות טכניות אבל הוא הדבר הכי טוב בחברה בערך אחרי מוקסלי אומגה ופייג' לדעתי.
גם לסטינג הזקן יש מה להציע. הם לא משתמשים בו מספיק טוב לטעמי אבל הן עוד לא גמור בעיניי.
זה לא קשור, הם הבטיחו להיות משהו אחר אבל, הם בדיוק כמו TNA 2009
אז הם יוותרו על טלאנטים עם ניסיון שיכולים לתרום מהידע שלהם לשאר הרוסטר, דווקא בשביל השני אנשים שיחזיקו כנגדם משפט שאמרו בהתחלה. נשמע הגיוני.
א. זה לא שאין שם מתאבקי עבר שלא יכולים לעזור לצעירים שיש שם.
ב.אתה כנראה שוכח אבל רוב הרוסטר של AEW עבר דבר או שניים בקריירה שלו.
ג.וכן אני מצפה שהם יעמדו במילה שלהם כי, אם זה היה קורה הפוך והWWE היו עושים את זה הייתם קורעים אותם.
דיי לצביעות ביג שואו בשנת 2021 זה דבר רע לכל ארגון..
זה נראה שמה שמעניין אותך יותר מהכל זו עליונות מוסרית אז הרשה לי להרגיע אותך
WWE הביאו את אדג' והוא אחד הדברים הכי טובים ברוסטר שלהם כרגע וזו הדעה הרווחת גם בקרב מעריצי AEW.
לקחת רעיון כל כך מכליל כמו "זקן = רע" זה לא הוגן. הכל מתמקד בטאלנט ובביצוע. שגולדברג כמעט הורג את טייקר בקרב הכי גרוע בקריירה של שניהם ואף אחד מהם לא מקדם אף אחד אז כן "זקן = רע". אם אתה לוקח מישהו כמו כריס ג'ריקו נותן לו לקדם את אורנג' קאסידי ולתת סגמנטים כמו הדיבייט - "זקן = טוב".
כשזה מגיע לביג שואו אני בצד שלך, אין לו מה לחפש בזירה. כל המאחורי הקלעים אני בעד כל שם מנוסה כי למה לעזאזל לא.
בקיצור - לדעתי אתה קיצוני מדיי באבחנות שלך. אתה מרגיש שיש חוסר צדק כלפי הWWE והם משפטים יותר בחומרה מAEW וזו זכותך להרגיש ככה. באופן אישי אני חושב שהם הרוויחו את היחס המזלזל שהם מקבלים כי הם מזלזלים בצופים בחזרה. AEW לא מזלזלים בצופים שלהם וגם אם הם לא 100/100 הם עדיין מעל למעבר כשזה מגיע לקוהרנטיות ועניין מהWWE אז כן, אפשר לתת להם ליהנות מהספק גם כשהם טועים
![[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]](https://i.postimg.cc/d0S19LMp/HQ-Tkaob-MAARJCN.png)
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!