01-10-2022, 05:27 PM
(01-10-2022, 05:09 PM)Kamigoye כתב: די לשנות את ההיסטוריה, אף אחד לא אהב את הדברים המוגזמים של האליט בניו ג'פן, אני גם בטוח שאם נלך ל(פורום מתחרה) יהיה אפשר לראות תגובות של כולם שמדברים על זה.
כן ברור שהיו להם דברים טובים, אבל זה היה יותר למרות, ולא בגלל, הסיפור של קני ואיבושי לא קשור לאליט, והקרב של היאנג באקס נגד הגולדן לאברס אפילו לא היה ביפן, רטרואקטיבית גם אפשר להגיד שזה מרגיש יותר כמו קרב של AEW מאשר קרב של ניו ג'פן.
אבל כל הסטוריליינים שקיימים נטו בתוך האליט, ספציפית כל הבלאגן של קודי-קני והבגידות והמריבות בתוך בולט קלאב, היה פשוט לא מתאים.
הדברים המוגזמים של האליט != קני/קודי.
קני/קודי היה כתם שחור ענק ולא נוח בין פברואר לבין יולי 2018, העלילה מהגרועות שהיו לאליט, וגם זו שסימנה את סוף התקופה שלהם בNJPW ותחילת המעבר לAE.
אישית אני הגעתי לNJ בזכות סוויצ'בלייד, אבל הרוב המוחלט הגיעו כי הם רצו לראות מה הבחור המתולתל יכול לעשות. אומגה הוא לא בדיוק המתאבק NJPW הטיפוסי שלך, הוא הרבה יותר out there, הרבה יותר תיאטרלי, הרבה יותר מערבי. זו הסיבה שהוא הצליח למשוך אליו המון עיניים מהמערב, זה והעובדה שהוא מתאבק הזירה מהטובים אי פעם.
הבאקס הם afterthought ביחס לקני, אבל גם הם שם.
האירועים של NJPW נמצאים במרווחים מפוארים של לפעמים חודש+ בין אחד לאחר. בין זה וזה, האליט דאגו להמשיך את העלילה עם BTE, מה שנורא החמיא לעבודה שלהם בNJPW.
גולדן לאברס/יאנג באקס היה אחד מקרבות הטאג הטובים ביותר שראיתי בNJPW ובכללי. לא הייתי משתמש בזה כדי לקחת קרדיט מהאליט.
הסיפור של קני ואיבושי קשור בכל מה שקני נגע בו כשהוא לא היה בקשר עם איבושי. איך אפשר בכלל לטעון אחרת?
2018 הייתה אחת מהשנים הכי מוצלחות של NJPW אי פעם. אולי הם לעולם לא יחזרו לגבהים האלה.
כן - אומגה, אוקדה, ג'ריקו (שהגיע ספציפית לעבוד עם אומגה), איבושי, נאיטו וסוויצ'בלייד היו שם גם, אבל האליט סחבו את השנה הזאת, לטוב ולרע (והיה גם רע כמובן). איך אפשר לומר שאנשים לא אהבו את השטיקים של האליט כשהם היו הדבר הכי פופולרי ברסלינג?