01-08-2022, 08:59 PM
(01-08-2022, 08:58 PM)lidoradir כתב: אני : לא רואה מוצר.
אני : לא מגיב עליו.
כבש : לא רואה מוצר.
כבש : בוא נגיד כמה מילים רעות ונספים את האשכול.
(01-08-2022, 03:17 PM)SwitchBlade כתב: חלום שהתגשם.
אני לא קונה הפסד של לסנר או ריינס כרגע,
הם שוב במלכוד בוקינג.
הם נכנסים לסחרחורת בוקינג ברורה כרגע:
- לסנר מגיע מסמאקדאון וזוכה באליפות הראשית של ראו בקרב שהוא לא היה מתוכנן להיות חלק ממנו
- לסנר/ריינס ממשיך כביכול כרגיל, אבל לשניהם יש את האליפויות של שני הבראנדים
- בגלל שריינס הוריד את הראש של כל מתאבק בסמאקדאון, אין להם מועמד אחד לN1C שיכול לסחוב יריבות של חודש עם ריינס לראמבל
- הם מביאים את הכוכב הכי גדול שלהם מראו ומבזבזים קרב חלומות, הם נזהרו במשך שנה+ עם כל אינטרקציה בין רולינס לריינס ועכשיו הם פשוט שמים את זה כפילר.
אם יש משהו שW הוכיחו לאורך השנים היא שאין להם את הביצים לגרום ללסנר או לריינס להיות מוצמדים בצורה אמינה,
מניח שהם יסדרו סוף מלוכלך לאחד מהשניים (כנראה לסנר), או ששניהם פשוט יגיעו לרסלמניה עם האליפויות כי אי אפשר להוריד אותן מהם.
(01-08-2022, 08:09 PM)SwitchBlade כתב: לסנר/ריינס זה מאצ'אפ לא טוב ב2022.
אין לי ספק שרולינס/ריינס זה המאצ'אפ הכי חזק שלהם בכל הארגון כרגע.
להקריב את רולינס/ריינס בשביל לסנר/ריינס זה כמו להקריב את המלכה שלך בשביל צריח, או פיון.
בכל אופן אני רואה פה את התסמינים הרגילים של סחרור בוקינג, הם בפאניקה שקטה ויש להם 0 מושג מה הם הולכים לעשות ברסלמניה.
לא רק שלסנר/ריינס זה מאצ'אפ רע, אלא גם ששוב הגענו לאותו מבוי סתום של לסנר/ריינס - אף אחד מהם לא יכול להפסיד. כיצד אתה קובע שוב ושוב קרב בו אף אחד מהמתאבקים לא מסוגלים להפסיד? עוד פעם רולינס נקרא לעשות את ההצלה. זה רסלמניה 31 שוב.
ריינס/שיימוס מבחינתי הוא גם מאצ'אפ חזק יותר מריינס/לסנר, נטו בגלל ששיימוס העביר את הראן הכי מוצלח שלו השנה מאז 2015 בערך.
לדעתי ריינס/ברייקר היה יכול להיות מאצ'אפ מעולה בתור פילר, שלא יפגע באף אחד. ברייקר - בחור מNXT שלא היה קיים בחיים שלנו עד לפני שלושה חודשים. עד כדי כך הרוסטר דל.
(01-08-2022, 08:47 PM)SwitchBlade כתב: בדיוק.
סוג של סינה/אוונס ב2015.
ברייקר מגיע לגיחה של חודש לראשי, דוחף את הפרצוף שלו מול ריינס.
ריינס לא מסוגל להפסיד LOL, אז הוא ינצח את ברייקר, אבל כבר תוך חודש יצרת פה היסטוריה בין שניהם שאפשר לבנות עליה, והעצמת את ברייקר בהפסד וגם על הדרך את כל NXT.
כן ממש ספאם מה אגיד לך.