01-04-2022, 03:37 PM
(01-03-2022, 11:07 PM)master of doom כתב: היום הפורום נצבע בירוק כשהקבוצה הטובה בישראל, אלופת מדינת ישראל, מורידה את הקוף הגרמני מהגב עם 3-2 ענק אחרי מהפך עצום ב-13 הדקות האחרונות. שרי, דין דוד ובעיקר דוניו אחראים למהפך המטורף. לפני כן חזיזה כבש עצמי ועדן שמיר כבש שער ענק בצמד שערים מקרי בהחלט שלא שיקף לרגע את פערי הכוחות בין הקבוצות.
משתגעעעעעע הדופק עולהההה
כי רק למכבייייי אני מחכהההההה
זה מגיעעעע תראי זה קורהההה
מתפרעעעע קופץ כמו חולהההההה
שתדעי! כל הזמן! כל דקה ודקה רק אותך אני חייב לראות!
עכשיו לדעה שלי, הצפוני התפוצץ. הייתה במחצית אווירה נוראית, הרגשה של דיכאון שאנחנו מכירים מימים הרבה פחות טובים. המחצית השנייה התחילה בשקט מופתי שלא מוכר אצל הקופים.
מתישהו איזור דקה 55-60 הקהל התעורר, השירים התרעמו ואין לי ספק שזו אחת הסיבות העיקריות לקפיצת המדרגה שהקבוצה עשתה במחצית השנייה. תענוג צרוף לראות את 10 הדקות האלה, אנשים ביציע בכו מרוב התרגשות. מניה דיפרסיה אצל לפחות 90% מהקהל. כל כך מגיע לנו האוהדים הניצחון הזה, מגיע לנו לא לראות את הפרצופים הזחוחים האלה וכמה סמלי זה שהמשחק הזה גם מבדיל את הקבוצות בטבלה בצורה כל כך משמעותית שמוציאה את הצהובים מהמירוץ באופן רשמי.
תודה לך מכבי שלי, מי ייתן ונחגוג ככה כל החיים

![[Image: 1156761.jpg]](https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/1/size648x534/1156761.jpg)