12-26-2021, 05:04 PM
משתמש השנה: אוי, זה קל השנה. המאסטר, אתה משתמש השנה שלי. יש לי את הקבועים שלי - האנשים שאני תמיד מחכה לקרוא את הדעות שלהם. המאסטר תמיד היה כזה, אבל השנה הייתה קפיצה של 300 מדרגות בהכל, יותר מיין איבנט מMJF. גאה לומר שאני מקשיב מאוד למה שאתה אומר על רסלינג, כיף לקרוא את הדעות, את התגובות, הכל. honorable mention לרוג'ר.
אשכול השנה: לפרוטוקול - האשכול של רועי על פאנק. זה לא סוד שאני אוהב את הכתיבה של רועי, במיוחד כשהוא בהילוך חמישי. האשכול הזה היה in the works המון זמן ומאוד חיכיתי לו, כשרועי פרסם שלושה אשכולות בומבסטיים על פאנק הבנתי שמחכה לי קריאה מעולה, והאשכול לא איכזב ואפילו הפתיע לטובה. זה היה האומגה-אוקדה דומיניון 17' של האשכולות.
אם מדברים על צחוקים - אשכול שחרורים של הגל הלפני אחרון, האשכול של לידור על QVC.
האשכול הגרוע של השנה - האשכול שלי על ג'ף הארדי.
תגובת השנה: תומר 'הו בייבי' היה מארק-אאוט מומנט, במיוחד למארק של תומר כמוני. כנראה אחת מהתגובות של עידן מתברגת לשם איפשהו, המניאק הזה.
פריצת השנה: דג השבט. החל מDidiwe, בדרך עברנו בDWE ואז הגענו לדג השבט, יותר character development מאשר האנגמן פייג'.
המשתמש המשקיע של השנה: כל מי שעונה לשם לידור. הלידור המוצלח יותר, ולידור-אדיר.
לידור הוא סוס עבודה ברמות שלא ראיתי בחיים שלי. אין להתעלות על האל.
פיוד השנה: לידור מול WWE.
ראנט השנה: סלביק על תומר. גאד דאמ.
המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: אביב-מי-הוא-הגיבור-שלך, גיא_98, שליו, ליעוז2, ליעוז4, ליעוז2+4, ניר, מלך הלמאו.
המשתמש האוברייטד של השנה: קשה לי לענות על זה. נלך על לידור כדי לעצבן אותו.
המשתמש האנדרייטד של השנה: וואו יש כל כך הרבה.
ניר עבורי הוא אנדרייטד, חולה על הדעות ועל התגובות שלו.
לא הייתי אומר שמוקסלי אנדרייטד נטו כי הוא מקבל המון כבוד וידוע כמה הוא משקיע. אבל תמיד אפשר לתת לו יותר קרדיט הוא GOAT.
עומר-BFF אנדרייטד, למרות שגם הוא מקבל כבוד.
תומר אנדרייטד מוחלט, אחרי היריבות עם סלביק כמובן, אבל אני עדיין מאמין בך תומר. אתה הפרודיג'י.
אורי אנדרייטד. לואו-קי veteran של רסלינג, אחרי התקפת הפתע מסלביק בכלל אנדרייטד.
DGRI96 גם אנדרייטד ללא ספק.
המשתמש המארק של השנה: אני רק אומר ש'הנשק הקטלני' ג'וש אלכסנדר הוא המתאבק הכי טוב בעולם. לא אפרט יותר.
חתימת השנה: המאסטר לפני שסלביק הרס לו את החתימה.
המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: רועי.. חח
זה קלאסי לעקוץ אותו ואז לחשוש מהתגובה שלו. הבחור מניאק.
סלביק לא מפחיד אותי.
המשתמש הגרוע של השנה: רועי הארדי. U suck.
המשתמש הכי פחות אהוב עליי של השנה: עידן. קליל. דעות נוראיות, תגובות מזעזעות. כל הזמן מקלל ומקלל ומקלל. השמועות עליו הן שהוא לא אוהב גורי כלבים. מזעזע. עידן - מתי תבין שאני צודק ושאתה טועה? גאד דאמ.
(עידן יבין שאני ציני אבל מי שלא - אני ציני)
הבוץ' של השנה: דג השבט פותח משתמש שני עם אותו IP כמו המשתמש המקורי. Brock lesnar the king הוא בוץ' אחד גדול.
המשתמש הנחמד של השנה: אברהם-כלבים.
אשכול השנה: לפרוטוקול - האשכול של רועי על פאנק. זה לא סוד שאני אוהב את הכתיבה של רועי, במיוחד כשהוא בהילוך חמישי. האשכול הזה היה in the works המון זמן ומאוד חיכיתי לו, כשרועי פרסם שלושה אשכולות בומבסטיים על פאנק הבנתי שמחכה לי קריאה מעולה, והאשכול לא איכזב ואפילו הפתיע לטובה. זה היה האומגה-אוקדה דומיניון 17' של האשכולות.
אם מדברים על צחוקים - אשכול שחרורים של הגל הלפני אחרון, האשכול של לידור על QVC.
האשכול הגרוע של השנה - האשכול שלי על ג'ף הארדי.
תגובת השנה: תומר 'הו בייבי' היה מארק-אאוט מומנט, במיוחד למארק של תומר כמוני. כנראה אחת מהתגובות של עידן מתברגת לשם איפשהו, המניאק הזה.
פריצת השנה: דג השבט. החל מDidiwe, בדרך עברנו בDWE ואז הגענו לדג השבט, יותר character development מאשר האנגמן פייג'.
המשתמש המשקיע של השנה: כל מי שעונה לשם לידור. הלידור המוצלח יותר, ולידור-אדיר.
לידור הוא סוס עבודה ברמות שלא ראיתי בחיים שלי. אין להתעלות על האל.
פיוד השנה: לידור מול WWE.
ראנט השנה: סלביק על תומר. גאד דאמ.
המשתמש שתרצו לראות מגיב יותר: אביב-מי-הוא-הגיבור-שלך, גיא_98, שליו, ליעוז2, ליעוז4, ליעוז2+4, ניר, מלך הלמאו.
המשתמש האוברייטד של השנה: קשה לי לענות על זה. נלך על לידור כדי לעצבן אותו.
המשתמש האנדרייטד של השנה: וואו יש כל כך הרבה.
ניר עבורי הוא אנדרייטד, חולה על הדעות ועל התגובות שלו.
לא הייתי אומר שמוקסלי אנדרייטד נטו כי הוא מקבל המון כבוד וידוע כמה הוא משקיע. אבל תמיד אפשר לתת לו יותר קרדיט הוא GOAT.
עומר-BFF אנדרייטד, למרות שגם הוא מקבל כבוד.
תומר אנדרייטד מוחלט, אחרי היריבות עם סלביק כמובן, אבל אני עדיין מאמין בך תומר. אתה הפרודיג'י.
אורי אנדרייטד. לואו-קי veteran של רסלינג, אחרי התקפת הפתע מסלביק בכלל אנדרייטד.
DGRI96 גם אנדרייטד ללא ספק.
המשתמש המארק של השנה: אני רק אומר ש'הנשק הקטלני' ג'וש אלכסנדר הוא המתאבק הכי טוב בעולם. לא אפרט יותר.
חתימת השנה: המאסטר לפני שסלביק הרס לו את החתימה.
המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו: רועי.. חח
זה קלאסי לעקוץ אותו ואז לחשוש מהתגובה שלו. הבחור מניאק.
סלביק לא מפחיד אותי.
המשתמש הגרוע של השנה: רועי הארדי. U suck.
המשתמש הכי פחות אהוב עליי של השנה: עידן. קליל. דעות נוראיות, תגובות מזעזעות. כל הזמן מקלל ומקלל ומקלל. השמועות עליו הן שהוא לא אוהב גורי כלבים. מזעזע. עידן - מתי תבין שאני צודק ושאתה טועה? גאד דאמ.
(עידן יבין שאני ציני אבל מי שלא - אני ציני)
הבוץ' של השנה: דג השבט פותח משתמש שני עם אותו IP כמו המשתמש המקורי. Brock lesnar the king הוא בוץ' אחד גדול.
המשתמש הנחמד של השנה: אברהם-כלבים.