12-16-2021, 09:51 PM
(12-16-2021, 08:14 AM)Kamigoye כתב: זה לא נכון וסתם ציני
לזכותו של אוואנס יאמר שבניגוד לנקאמורה כנראה שהוא ימשיך לתת 100% בכל הזדמנות שיתנו לו. ובכל זאת, ברור שהבחירה שלו היא משיקול עסקי נטו. הוא בחר בנוחות על פני האומנות. ב-WWE הוא ירוויח המון כסף ויופיע מול קהל גדול, אבל הוא יהיה עוד פעלולן באוסף של שמות, עוד מישהו שאולי יכול להיכנס לזירה ולתת קרב טוב נגד כל אחד, אבל בלי קונטקסט, בלי המשכיות, בלי זהות עמוקה, בלי תוכן אמיתי.
אני מבואס מאוד כי בניגוד לאוריילי, גרגאנו או אפילו בריי, שהם אולי וורקרים טובים כל אחד בתחומו, אבל בנקודת זמן הזו קשה לי לראות איזשהו אקס פקטור שהם מביאים איתם לרוסטר, אני משוכנע שאוואנס הוא מסוג האקטים שמעבר שלהם ל-AEW באמת היה משדרג את שני הצדדים. לאוואנס יש את היכולות להיות דמות מדהימה ואחד שלא רק יספק קרבות טובים, אלא גם יהיה מעניין לעקוב אחריו. הוא סוחף, הוא מקורי, הוא יצירתי והוא כריזמטי מדי בשביל השבלוניות של ה-WWE. אני גם משוכנע שרוב האנשים שבאמת אוהבים אותו ובאמת מעריכים את מה שהוא מסוגל לעשות נמצאים כרגע ב-AEW. אצל וינס לעומת זאת הוא לנצח יהיה עוד אחד ברוסטר. גם אם הוא ישקיע וינסה למנף כל חרא שיזרקו אליו, הוא עדיין יסתובב באיזשהו ריק שבו לכלום אין באמת משמעות, בתוכניות שבועיות שהן כמו האוס שואו בהמשכים. לפעמים הוא יהיה למעלה ולפעמים למטה בהתאם לצורך, ואין לו באמת אופציה לספר סיפור טוב והגיוני או לספק משהו אפילו דומה נניח למה שפייג׳ ובריאן עשו רק אתמול. חבל.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)