Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 ... 29 30 31 32 33 ... 37 הבא »

תוצאות| ROH Final Battle 2021

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| ROH Final Battle 2021
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-13-2021, 12:42 PM
האירוע הזה דיי הרגיש כמו היום האחרון של התיכון.
כולם שם, רואים זה את זה בפעם האחרונה ויודעים שזו הפעם האחרונה שכולם ביחד באותו מקום.
גם אם ROH יחזרו במתכונת כזו או אחרת, זה מרגיש כמו סופה של תקופה. 

היה ממש מגניב לראות את פאנק, דניאלסון, האנגמן, הבאקס, אדי אדוארדס מופיעים עם האיחולים שלהם. 
חבל שWWE עדיין מתעקשים להיות קיימים בבועה שלהם, כי הייתי מאוד שמח לראות אנשים כמו ג'ו, סטין וסטרונג מופיעים כאן. 
אני יכול להבין שהם לא רוצים לשלוח אנשים להתאבק במקום אחר, אבל הם יכלו לתת את המחווה הקטנה הזאת.

אליפות השלשות בפרי שואו היה אחלה קרב לפתוח איתו. 
שיין טיילור והסטייבל שלו כולם מתאבקים שבהתחלה לא חיבבתי במיוחד, אבל הצליחו לקנות אותי עם הזמן. יהיה מעניין לראות לאן כולם יתפזרו עכשיו.
אני מניח שחילוף האליפות היה בגלל שROH רואים יותר סיכוי שהם יצליחו להחזיר את וינסנט והחבר'ה שלו. אז מצד אחד, הקבוצה הפחות טובה ניצחה. מצד שני, זו החלטת בוקינג מובנת.

הקרב של הנשים הרגיש מאולץ. כאילו הם היו צריכים עוד נציגות של מחלקת הנשים בקארד, אז הם פשוט זרקו קרב שלשות רנדומלי שגם לא היה טוב במיוחד.
אני יכול להבין את הרציונל - אנג'לינה לאב ומנדי ליאון אולי לא טובות, אבל הן היו במרכז של מחלקת הנשים של ROH כבר כמה שנים, באש ובמים. אם זה הסוף, אפשר לתגמל אותן על זה עם ספוט קטן בקארד וניצחון. 

קרב חמישיות רנדומלי גם הרגיש כמו ניסיון לתגמל מתאבקים ותיקים עם ספוט בקארד. ביר סיטי ברוזר, וויל פרארה וצ'יזבורגר היו שם שנים, זה פייר שרצו למצוא להם ספוט בקארד.
כולם עבדו קשה, הפייסים ניצחו (אחרי שני קרבות של הילים), פיל גוד מומנט קטן לשאריות. קרב שהצדיק את הקיום שלו.

דרגון לי נגד ריי הורוס היה הקרב הכי נכון לפתוח איתו את הקרב המרכזי. Good Lucha Thing.
לROH היה בשנתיים האחרונות את רביעיית הלוצ'אדורים של בנדידו, פלאמיטה, דרגון לי וריי הורוס וכל שילוב בניהם תמיד עובד, יש להם כימיה מדהימה. היה לדרגון לי והורוס קרב TV מעולה בתקופת האולמות הריקים, הם התאבקו שם כאילו הם באולם של 60 אלף איש. עכשיו הם היו מול קהל והם לא אכזבו, למרות שהיה להם פחות זמן.

הקרב המרובע על אליפות הTV היה דיי בינוני. פשוט קרב מרובע סטנדרטי בלי שום דבר מיוחד. ג'ו הנדרי קיבל קצת יותר פוקוס בהתחלה כי זה קרב החזרה שלו, אבל אין רינג מעולם לא היה הצד החזק שלו. השלושה האחרים כולם מתאבקים שהשנים הטובות כנראה מאחוריהם. 
טייטוס היה הזוכה הנכון. פיל גוד מומנט אחרי מיליון שנה שהיה בארגון ותמיד נדחק הצידה וקידם אחרים. אם איי פעם היה זמן טוב לשים עליו אליפות, זה עכשיו.

נהנתי מהקרב על אליפות הפיור. חבל שROH החזירו את התואר הזה כל כך מאוחר - אני חושב שזה יכל להיות הדבר המיוחד שיבדיל אותם מהאחרים בעידן פוסט-אליט.
ג'וש וודס עבר חתיכת דרך - בהתחלה חשבתי שיש לו פוטנציאל, אבל הוא צריך ליטוש. הם לא ידעו מה לעשות איתו יותר מידי, אז הם הכניסו אותו לסוג של טאג קומי עם סילאס יאנג שגרם לו להיראות כמו לוזר, אבל הוא יצא מזה, פשט מעצמו את השיט הקומי ונהיה אחלה של מתאבק. הוא כבר עבד בהקלטות דארק, מניח שAEW זה היעד בשבילו. אפילו אגיד שהפתיע אותי לראות אותו שומר על התואר. בריאן ג'ונסון, ההיל הרמאי עם הפה המטונף, יכל להיות אלוף פיור מעניין לסגור איתו.

אני מניח שכל אירוע גדול בימינו צריך קרב הארדקור. טיילור-קינג מילא את הסלוט הזה עם ברול סבבה, אבל גם לא אחד שהשאיר רושם מדהים במיוחד.
הקרב הזה היה סיפורם של שני מתאבקים שונים לגמרי, במקום שונה לגמרי בקריירה שלהם - קני קינג היה מעאפן כמו כל קרב שלו מאז 2016 בערך. הוא הדולף זיגלר של ROH. מתאבק שהיה לו פוטנציאל פעם, אבל בשלב הזה אני לא מסוגל לראות אותו. שיין טיילור לעומת זאת נכנס לקרב הזה עם מטרה להרשים ולדפוק הופעה, כי הוא בבירור רעב ורוצה להרוויח לעצמו איזה ספוט בAEW או אימפקט. טיילור היה ברוטאלי, קינג היה רך ומשעמם. 
אם יש צדק - שיין טיילור יתברג איפשהו ב2022 בזמן שקני קינג יזרק בMLW וישכח.

רוק-C הייתה מעולה לאורך הטורניר על אליפות הנשים. היא כולה בת 20. עתיד ורוד לפניה.
אבל... הקרב הזה הוא לא דוגמא טובה לעבודה שלה. הקרב הזה הראה כמה היא עדיין חסרת ניסיון.
היא כל כך רגילה להיות הפייס, להיות האנדרדוג. המבנה של הקרבות שלה בנוי על זה שהיא נלחמת מלמטה ומנסה טקטיקות שונות עד שהיא מצליחה להפיל את היריבות הגדולות והמנוסות יותר. 
ואז הקהל החליט שהוא תומך בווילו, ורוק-C הייתה אבודה ולא ידעה איך להגיב לזה. היא הרי אמורה להיות הבייביפייס.
קצת מבאס לראות מישהי נופלת ככה, אבל זה ניסיון שלומדים ממנו. היא צעירה, היא מוכשרת, בפעם הבאה שהיא תהיה בסיטואציה כזאת אני בטוח שהיא כבר תדע איך להגיב.
ואם יש מישהי שתוכל להרים אותה לרמה הזאת, זו דיאונה פוראזו - מתאבקת האין רינג הכי טובה בביזנס כרגע.

קרב רביעיות היה נחמד בשביל מה שהוא היה - קרב נוסטלגיה כזה. המון מחוות למתאבקי ROH לשעבר וקרבות היסטוריים בחברה. הומסייד בא לעבוד ונתן הופעה מעולה, זה היה כיף לראות. הוא אפילו שלף את הקופ קילה, לא זוכר מתי בפעם האחרונה ראיתי אותו עושה את זה.
האנגל אחרי הקרב היה מוזר. EC3 מקים סטייבל שהולך "לשנות את הביזנס" פשוט לא מרגיש לי כמו אנגל שמריצים במה שיכול להיות המופע האחרון של הארגון. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שEC3 וברון סטרומן הולכים לקחת בוקינג ביחד מעכשיו וROH עשו להם טובה ונתנו להם במה לבסס את האקט. הם חברים טובים וכבר עבדו בקרב זוגות רנדומלי באיזה ארגון אינדי.
ברון סטרומן הוא לא מישהו שציפיתי לראות בROH איי פעם. אם הוא עדיין מתאבק כמו שהוא התאבק בשנה-שנתיים האחרונות שלו בWWE, אני לא מעוניין לראות אותו בשום מקום.

הקינגדום נגד הבריסקוס היה מצויין. מצחיק לכתוב את זה ב2021, מרגיש לי כמו משהו משנת 2014.
הבריסקוס תמיד יהיו מעולים, ובנט וטייבן עשו את התפקיד שלהם בצורה מושלמת. התפקיד שלהם פה היה לתת קרב טוב ולהפסיד, כי לא היה שום סיכוי שהבריסקוס לא סוגרים את ROH כאלופי הזוגות. הם הטאג הכי מזוהה עם הארגון. אולי האקט הכי מזוהה עם הארגון.
בריסקוס-FTR היה מארקאאוט מומנט קטן. בדיוק חשבתי אחרי ראמפייג' שFTR חייבים כיוון חדש - זה הכיוון החדש המושלם. מקווה שזה פיוד שיקבל ספוטלייט בAEW.
זה קצת מרגיש כאילו ROH מתו וחילקו את האליפויות בירושה בין הארגונים האחרים - אליפות הנשים הולכת לאימפקט, אליפות הזוגות לAEW ואליפות העולם לNJPW. 

ג'ונת'ן גרשהאם יכול להיות המתאבק הכי אנדרייטד בביזנס כרגע - הוא מתאבק טכני מדהים, אבל יש לו את הנוכחות, הפרזנצטיה, הכריזמה של כוכב. 
חבל שהוא לא זכה לנצח את בנדידו, אבל מצד שני לית'ל הוא הרבה יותר "ROH" וגם יש לו היסטוריה עם גרשהאם שלגמרי מצדיקה אותו בספוט הזה, אולי אפילו יותר מבנדידו.
הקרב היה מעולה, אבל הרגיש לי שהם קצרים בזמן. כנראה שמשהו במהלך האירוע נמרח יותר מידי וגזל מהזמן שלהם, כי ממש מוזר לי שזה לא קיבל 20 דקות.
אחרי הקרב זה גם נראה שהם ממש מיהרו לעשות כמה שהם יכולים כשהם עדיין בשידור. הבנתי שגרשהאם חתך פרומו אחרי האירוע, חבל שזה לא היה בשידור עצמו.

בגדול אני חושב שזה היה אירוע פרידה טוב. 
בין אם זו פרידה לנצח או פרידה זמנית. 
זה היה סוף טוב לארגון שלא היה טוב במיוחד כבר כמה שנים. הם עדיין מדברים על אפריל 2022, אבל יש בי צד מקווה שROH לא יחזרו ושבמקומם יקום משהו אחר.
כמו שפאנק אמר, הנגיעות של ROH בכל מקום עכשיו. המורשת שלהם הונחה. הם שינו את פני הרסלינג בארה''ב. לכל דבר טוב יש סוף, ואולי כדאי שזה יהיה הסוף.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב
The following 3 users Like KillSwitch's post:
  • GobbledyGooker, Kamigoye, SwitchBlade
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

תגובות באשכול הזה
תוצאות| ROH Final Battle 2021 - KillSwitch - 12-12-2021, 10:20 AM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - SwitchBlade - 12-12-2021, 02:53 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - karusi - 12-12-2021, 03:53 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - WhoIsYourHero - 12-12-2021, 06:10 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - Kamigoye - 12-12-2021, 06:56 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - DarkArts - 12-12-2021, 07:04 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - KillSwitch - 12-12-2021, 07:05 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - DarkArts - 12-12-2021, 07:07 PM
RE: תוצאות| ROH Final Battle 2021 - KillSwitch - 12-13-2021, 12:42 PM

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 01:53 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר