(11-30-2021, 01:18 PM)SwitchBlade כתב: גם אני חשבתי ככה, מסתבר שיש עוד איזה ארגון..
יש שם את דין אמברוס וגם את סי אם פאנק הם נשמעים ממש ממש אחלה. אולי אפילו טובים הרבה-הרבה-הרבה-הרבה יותר מWWE?
התגובה של העולם לדולף זיגלר היא נהדרת.
הוא התבכיין שוב ושוב ושוב, הפך למעריץ מס' 1 של עצמו, ולכולם קולקטיבית נמאס ממנו. הוא טען שהוא ממשיך הלאה מWWE רק כדי ליפול flat על הפרצוף עם קריירת הסטנדאפ ולחזור עם הזנב בין הרגליים לדבר היחידי שהוא אי פעם היה טוב בו.
מסכים עם קריירת הסטנדאפ הכושלת אבל לכולם נמאס ממנו רק אחרי שכולם היו בעדו וראו אותו מגלגל את הסלע עד קצה ההר רק כדי לדרדר אותו למטה ולהתחיל לטפס מהתחלה אינספור פעמים עד שהקהל נהיה אדיש לסלע.
הוא זכה בMITB שזה היה אולי הפיל גוד מומנט היחיד שלו רק כדי לסיים עם ריין קצר ונשכח.
היה כמעט השורד היחיד בסרבייבור סייריס בסטוריליין נגד האותוריטי באירוע החזרה של סטינג.
בשנים האחרונות היה N1C לאמברוס, מקינטייר, קופי אבל זה כבר בשלב שכולנו אדישים כלפיו ויודעים שזה חסר סיכוי.
חייב גם לציין את הפיוד המצוין שלו עם רולינס על הביניבשתית.
אם תשאל אותי ואת אימפוס, הוא היה מרחק החלטה שגויה אחת מלהתחלף בספוט עם בריאן/קופי/ג'ף/מיז/מוריסון בשלבים שונים לאורך הקריירה.
אולי אני אפילו אגזים ואומר שבתוך הזירה יש הרבה דמיון בינו לבין שון מייקלס, לשניהם יש ארסנל די מצומצם שמבוסס בעיקר על בעיטות ומרפקים אבל קונים את הקהל עם הרבה לב ומכירות למהלכים של היריבים שלהם.
פשוט בזמן שהשותף של מייקלס היה טריפל אייץ' השותפים של דולף היו הספיריט סקוואד ומשם קשה מאד להתרומם.