11-27-2021, 02:39 PM
(11-26-2021, 04:42 AM)master of doom כתב: אני יכול לקבל את הטיעון על הריין, ממש לא לגבי ריינס. הסיבה שאף אחד לא נראה טוב היא שהיריבים שלו הם או מידקארדרים שעלו בטעות למעלה ולאחר הפיוד עם ריינס יחזרו להתאבק על אליפות ה-24/7, או פארטיימרים שהפיודים נגדם בדר"כ לא מסובכים מדי אלא פשוט "בואו נחבר את השם של סינה עם של ריינס וניצור קרב, ביג מומנט". אין לך את הספק של האם הוא יפסיד כי אתה יודע באיזה חברה הוא נמצא ואתה יודע שאם כבר מתכננים ריינס-לסנר לקראון ג'ול אז ברור שהוא לא יפיל נגד פין באלור, ואלה פאקים רציניים של בוקינג.
פייאוף לא יהיה לך כי לא בונים שום דבר. שוב, זה בוקינג. אין לך איזה האנגמן פייג' נרקומן שבונים לך לאט לאט, אין אמינות לכלום בחברה כי אתה יודע שהחבר'ה שקורעים ת'תחת כל השנה הם ליצנים, וכשיגיע הלסנר או הסינה הגדול זה יוכח שוב. אלה בעיות בוקינג שריינס נאלץ להתמודד איתן. מבחינתו - הוא נראה גדול, מרגיש גדול, משחק את הדמות שלו נהדר עם ניואנסים שלא תמיד שמים לב אליהם. הביקורת הכי גדולה שלי כלפיו זה הפיוד נגד סינה, שהוא דיבר כמו אפס על המיק למרות שהיו לו יותר מדי הזדמנויות לקבור את סינה לגמרי (לא זוכר אם עקבת באותו זמן אבל סינה פשוט זרק ערימות של שטויות בתוספת כריזמה, אמר שסמאק היא תכנית פח וקורסת בגלל ריינס, דברים הזויים). מעבר לזה? הוא מוציא את המקסימום.
בריאן דניאלסון בתוך ה-WWE היה מרגיש כמו גבר בגן ילדים. אולי היו מכניסים לו גם איזה ברקאט באמצע השם.
חלק גדול מזה באמת עניין של בוקינג.
בגלל זה אני אומר שריינס הוא דג גדול (או כלב גדול) באגם מזוהם ומטונף.
הוא כנראה הדבר הכי טוב במוצר איום ונורא, אבל זה לא פוטר אותו מביקורת לגיטימית.
לדעתי הוא לא מקדם אף אחד, ולפעמים גם עושה נזק לאנשים.
אני תמיד חוזר לקרב שלו נגד מונטז פורד בתור הדוגמא הכי טובה שהוכיחה את זה. זוכרים שהיה קרב כזה?
פורד הוא מישהו שאנשים תמיד סימנו כמישהו שיכול להיות משהו בעתיד. ברור שהוא לא צריך לנצח את ריינס, אבל הוא יכול להכניס כמה מכות טובות ואולי לסדוק קצת את השריון שלו לפני שהוא מובס. זה המקום שבו ריינס יכול לתת למישהו *קצת* יותר, אבל זה לא קרה. זה היה קרב של רומן ריינס, לפי הספר, לפי אותה תבנית של כל קרב של רומן ריינס.
אני לא חושב שריינס הוא איזה אגומניאק. הוא כן יודע לשחק את המשחק הפוליטי בשביל לשמור על הדמות שלו ולעצב אותה לפי רצונו, זה חכם. בארגון כמו WWE אתה צריך לדעת לעשות את זה, או שתהיה נתון לחסדי הקריאטיב האיום והנורא כמו שאר הרוסטר, שכולם מרגישים כמו נובאדיז.
אני לא כועס עליו, ואני לא מצפה ממנו להיות בריאן דניאלסון, אבל אני כן מאוכזב שהוא לא משתמש בכוח הפוליטי שיש לו בשביל להעלות עוד אנשים (חוץ מג'יי אוסו שהרוויח מהקישור הזה אליו למשך תקופה).