(11-24-2021, 08:39 PM)Ori כתב: אתה צודק בנושא הזה, וכאן מתחילה הבעיה: איפה הגבול עובר? ברור שהWWE עושים שימוש מפגר בדבר הזה שיתאים עבור קהל יעד שהוא אינו לפחות 95% ממי שיקראו את הטקסט הזה, וכמובן ההגדרה העצמית של "היאבקות בידורית" על מנת להתחמק מהשוואה לארגונים אחרים (על מנת להחשיב את עצמם מונופול של היאבקות בידורית) לאחר שארגונים אחרים הצליחו מעל הציפיות של הWWE.
נכון אבל הרבה ארגונים אחרים בכל העולם גם עושים ספורטס-אנטרטיינמנט ואפילו יותר גרוע. רוב הצואה שיאנג-באקס עושים זה ספורטס-אנטרטיימנט, קני אומגה והאליט מתחפשים למכסחי שדים בקרב זה ספורטס אנטרטיינמנט, מרקו סטאנט והקרבות שלו זה ספורטס-אנטרטיינמנט, אורנג' קאסידי זה ספורטס-אנטרטיינמנט, DDT הארגון ביפן זה פארודיה על פרו-רסלינג ואני מרשה לעצמי לקרוא לזה גם ספורטס-אנטרטיינמנט, המתאבק ההוא שהפך את הזין שלו לגימיק שהיה בALL-IN - זה, אישית, היה יותר מפגר ומעליב מכל מה שראיתי בWWE ביחד. כשאני אומר על הדברים האלה שהם ספורטס-אנטרטיינמנט אני מתכוון לאיך שאני מגדיר את זה, כמו שאמרתי בתגובה הקודמת. זה מה שמושך צופים קצת יותר צעירים (ילדים ביסודי) ומשפחות שמנסות לראות משהו נחמד בטלויזיה בערב, לא למעריצי אינטרנט ומה שנקרא פעם "סמארקים".
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.