11-24-2021, 04:32 PM
(11-24-2021, 04:17 PM)RoeeHardy כתב: זו בדיוק הנקודה, זה סתם מיתוג שכבר אין לו שום משמעות. אני לא מבין איך זה בדיוק משנה בפועל. אנשים רואים WWE כדי לראות היאבקות, ושיראו לי בבקשה את הבנאדם שרואה ראו כדי לראות ״ספורט בידורי כללי״ ולא קרבות בזירה.
כן, אבל זה קצת פשטני לומר ש'אנשים רואים WWE כדי לראות היאבקות'.
ספורטס אנטרטיינמנט תופס את ההיאבקות בתור המושא, התירוץ שהביא את כולנו למקום הזה, ולא המהות. האפיל הוא שונה מהותית מזה של ארגונים אחרים. כשאתה צורך ספורטס אנטרטיינמנט אתה מתלהב מדברים רדודים יותר אך גדולים יותר כמו אולם ענק של רסלמניה או סאמרסלאם, שמות גדולים, אנשים בעלי מימדים גדולים, זיקוקים גדולים. אתה בגדול, כאוהד, סוג של size queen שמחפש את הגרנדיוזיות סביב רסלינג ולא בהכרח את הרסלינג עצמו.
רסלינג זה אחרת. אם אתה הולך ליוטיוב ורואה את הסדרה "The good, The bad and The Elite" וזה מצליח לרגש אותך, אתה כנראה שונה מאוהד טיפוסי של ספורטס אנטרטיינמנט.
ה-2 דולר שלי על הנושא הוא פשוט שלא צריך דווקא להתייחס לזה כמונח של העבר. זה מונח כולל לדרך בה WWE תופסים את עצמם ואת הקהל שלהם, וזה התפתח והשתנה עם השנים.
לפרסם אירוע שלם סביב דה-רוק (שגם הוא מספק את המקביל של 'ספורט בידורי' בהוליווד) ואפילו לא להביא אותו זה המהות של ספורט בידורי. זה זלזול וזה מגיע מדרך אחרת לגמרי בה WWE רואים את האוהדים שלהם. זה נורא נורא חשוב לשים לב לזה.
אגב אותו הבדל בין אוהד ספורט בידורי לאוהד רסלינג קיים גם עבור נישות אחרות של רסלינג.
אני מחשיב את עצמי כאוהד רסלינג, לא ספורט בידורי, אבל אני גם לעולם לא אשמח לראות דת'מאץ' ואם AEW יעשו שוב "רויאל ראמבל גורים" אני אעזוב את הארגון ואחזור לNJPW.