11-21-2021, 06:48 AM
(11-21-2021, 12:41 AM)frankie say relax כתב: ברור שהמערכת של גולדן עובדת בגלל סטף ולא להפך הם התאימו לו אותה במשך שנים על גבי שנים עם שיפצורים קטנים משנה לשנה.
עזוב את שאר הגמרים קיירי שיחק תפקיד חשוב באחד ובשני יש ראסל ווסטברוק שהוא.... אין לי כוח אפילו לדבר עליו הוא מעייף.
תסתכל על הרגע שדוראנט הגיע עם גולדן סטייט למעמדי הגמר הוא היה ה-go to guy שלהם ולא סטף, זה גם אומר משהו.
ובלי קשר הסיפור של איך גייסו את דוראנט לגולדן זה אחד האהובים עלי סטף קליי ודרימונד טסו לדוראנט שהיה באיזה חופשה והיתחחנו אליו להיצטרף אליהם תוך כדי שסטף אומר לדוראנט:
"The team is yours, i will ride shotgun"
זה משפט שהגדולים באמת לא יעיזו להגיד לשחקן אחר בשביל לגרום לו להיצטרף, אבל אני גם מודה שKD היה צריך את גולדן סטייט הרבה יותר ממה שהם צריכים אותו בשביל לקחת אליפות
שורה תחתונה לטעמי בגמרים ובדרך לשם תן לי KD בריא עם צוות מסייע שהוא לא ווסטבריק או הארדן על קביים אלא אחד נורמלי ואני מעדיף אותו על סטף
אתה ממשיך להגיד שהם התאימו אותה.. אבל הסיבה היחידה שזה עובד זה בגלל סטף, אם אתה שם את דוראנט במקום סטף בקבוצות שלו בין 2014-2016 הוא לא היה מגיע לגמר, סתם כדי להוכיח את הטענה שלי בדקתי את המשחקים שלהם אחד בלי השני בין 2016/17 ל2018/19:
סטף ניצח 31 משחקים והפסיד 4, קווין ניצח 23 משחקים והפסיד 17.
אני מבין שתמיד בסוף משחק הם פנו לקיידי, וזה כי הוא השחקן הכי טוב באייסוליישן... אי פעם? לפחות אחד מהכי טובים, וזה תמיד המצב הנדרש בסוף משחק NBA אבל כדורסל זה יותר מורכב מזריקה אחת בסוף, ועל המשחק ככלל, לסטף יש הרבה יותר השפעה.
יש סיבה שמאמנים כמעט תמיד (במיוחד בפלייאוף) הכינו את ההגנה שלהם לעצור את סטף, פחות את קווין.
הנה קומפיליישן של הגנות פלייאוף ברמה גבוהה מחליטות שהן מעדיפות להביא לשחקנים (כולל קווין) לייאפים קלים מאשר שהם מסכימות לסטף בכלל לגעת בכדור.
חוץ מזה להתנהג כאילו ווסטברוק בשיאו היה משהו רע בקבוצה של קווין זה משוגע, הם היו שני סופרסטארים, יש סיבה שהם הגיעו ביחד לגמר ב2012 ואז גם לגמר מערב והיו במרחק של משחק אחד מהגמר ב2016.