11-17-2021, 09:44 PM
(11-17-2021, 05:35 PM)Kamigoye כתב: הבעיה היא שסיימנו את הסיפור של פייג', אין כרגע הוק, אין לנו מטרה שאנחנו מסתכלים עליה.
הסיפור של פייג' היה על למצוא סביבה בריאה יותר שתתמוך ולקבל אותה, האליט הייתה סביבה לא טובה בשבילו והדארק אורדר היו סביבה טובה, וברגע שהוא באמת קיבל אותם והם היו בצד שלו, הוא ניצח.
מה עכשיו? באופן כללי לכתוב סיפור כשהדמות הראשית שלך, שהדמות שלה זה להיות אנדרדוג, כבר לא אנדרדוג, זה ממש קשה.
אני חשבתי שיש שני כיוונים שזה יכול ללכת:
1. בגידה, בעצם לא סיימנו את הארק הנוכחי הזה כי אנחנו מגלים שהדארק אורדר או לפחות חלק ממנו לא באמת היה מקבל עד הסוף, מן הסתם תלוי איך יעשו את זה אבל אני חושב שרוב האנשים לא כזה ירצו שזה יקרה (זה גם ביי דזיין ככה אני מניח אבל עדיין), אפשר לבצע את זה טוב אבל בעייתי.
2. תחילה של ארק חדש, לפתח את המקום של פייג' אצל הדארק אורדר, אבל שינוי בדמות שלו יהיה הכרחי. אין ספק.
טיפה פאנטאזי בוקינג, סטוריליין שאני הייתי כותב זה למשל הדארק אורדר מתחיל לקרוא לפייג' האקזולטד וואן, והוא לא מוכן לקבל את האחריות הזאת, אז עכשיו הסטוריליין נהיה על למצוא את המקום שלך בחברה החדשה שלך.
מולו בא פאנק שמשחק ספק-היל כמו מול אדי ועושה לו פרומואים על זה שהוא לא מבוגר מספיק עדיין לקחת אחריות.
עכשיו אני חושב ששום דבר ממה שאמרתי כנראה לא יקרה, אני חושב שהוא יפסיד לבריאן, ואמרתי את זה עוד לפני שהוא, או בריאן ניצחו את הקרבות שלהם בהתאמה.
לא יודע, לדעתי יש שני סוגים עיקריים של דמויות (באופן כללי וכוללני):
- דמות שמשנה את המציאות: אומגה לדוגמה, בוגד בסטיילס ב2016, כובש את עולם הרסלינג בסערה, בוגד בערכים שלו וחובר לדון קאליס, מצרף לשורותיו את הבאקס ואדם קול - והלאה.
- דמות שהמציאות משנה אותה: האנגמן פייג' לדוגמה. היחס של האליט ואומגה אליו היה גזירת גורל, הוא לא היה אקטיבי ב100% בהתרחקות האיטית מהאליט ובהצטרפות לDO (הם היו אלה שרצו אותו לפני שהוא רצה אותם).
אם אנחנו רוצים לעשות שינוי לפייג' (שהוא הכרחי כרגע כי כל הארק שלו נסגר) - אנחנו צריכים להחליט אם אנחנו משנים את הסטטוס וההתנהגות של הדמות שלו או שאנחנו משאירים אותו יחסית סטטי עלילתית ונותנים לדמויות אחרות לשנות את המציאות שלו.
לדעתי הפסיביות של פייג' היא הגורם המשכנע העיקרי לכך שבריאן עתיד לנצח אותו - כאילו כולנו קולקטיבית אומרים שפייג' הוא דמות פסיבית, ודרך להיכנס לארק הבא בקריירה של פייג' היא שמישהו אחר יעשה משהו לפייג' שיגרום לשינוי בדמות שלו. בריאן ישפיל את פייג' ויהפוך את הריין שלו לקצר בהיסטוריה של הארגון, בפער, ופייג' יצטרך למצוא סוג של killer instinct כדי לעמוד מול בריאן שוב.
או שמא נהפוך אותו לדמות פסיבית בסגנון אוקדה, פייג' הוא אלוף פייס שהסטנדרט שלו זה לנצח את היריב, ועכשיו נראה את כולם משתנים בהתאם לפייג'. אני לא חושב שזו המתכונת המנצחת עבורו ולדעתי זה לא יקרה.
נשארנו עם שתי ברירות עיקריות, לפי הניתוח הפשטני שלי לפחות - או שפייג' משתנה באופן כפוי דרך דמות אחרת שמנצחת אותו או שפייג' משנה את הפרדיגמה סביב הדמות שלו והופך להיות דמות שיוזמת שינוי.
ואם אנחנו משוכנעים שפייג' יישאר האנדרדוג הפייסי התמים עד שיבוא איזה מתאבק ויעשה לו משהו - לדעתי הבחור שאנחנו מחפשים הוא MJF, לא בריאן.
אם אנחנו חושבים שפייג' הולך ליזום את השינוי שלו בעצמו - יש מיליון כיוונים אפשריים.