08-13-2026, 08:00 AM
(08-13-2026, 12:39 AM)master of doom כתב: שאלה שמופנית לכולם - קרבות אליפות בפרופיל גבוה בראמבל, אתם בעד או נגד?
מצד אחד הראמבל אירוע גדול שראוי לקרבות אליפות, ומצד שני יש טענה לגיטימית שקרבות אליפות כאלה יקחו מהפוקוס של הראמבלים ויעמיסו על האירוע.
**כשאני אומר קרבות אליפות בפרופיל גבוה, אני לא מתכוון למרובע ריינס-סטיילס-נייט-רנדי מראמבל 24 לדוגמה, שהיה ברור שריינס מנצח מקילומטרים. לדוגמה, קרב כמו אובה-ריינס.
מעניין אותי לשמוע דעות, אם זה קונצנזוס שכן צריך להכניס קרבות אליפות כאלה לראמבל או שזה מיותר ומוריד מהפוקוס של הקרב הבאמת חשוב של הערב.
בעד מאוד. לפצל את הראמבל ליומיים, לקבל כל ערב ראמבל+2-3 קרבות ברמה.
בכלל מאוד נגד הבוקינג בשנתיים פלוס האחרונות.
מן בוקינג כזה שאת הקרבות ה״גדולים״ והחלפת התארים נקבל ברסלמניה/סאמרסלאם ושאר השנה זה פילרים. גם אם במקרה התואר מוחלף לא באירועים האלו, כמו עם זיין או מקינטייר, אז תקופת האליפות מוגבלת לחלוטין ובמניה/ סאמרסלאם נקבל את הקרבות עם השמות ״הגדולים״.
מאוד צורם ולא הגיוני, לפחות עבורי, מבחינת העלילה- אובה זכה בקינג אוף דה רינג ואז ניצח את ברוק פאקינג לסנר בסאמרסלאם במיין איבנט, לעומת נייט שהצמיד את ג׳יי הכושל אוסו בקרב שלשות ובראו שאחרי נייט יוצא לאתגר את ריינס ולא אובה. למה? כנראה כי רוצים לשמור את זה למניה.
למה שהפיוד של ברייקר ואובה לא יתחיל אחרי שאובה מנצח את ריינס בmitb? מה רע בסטוריליין של ברייקר זוכה במזוודה, אובה מנצח את ריינס ובסוף הקרב ברייקר פודה על אובה? בעיניי, דרך הרבה יותר טובה להתחיל פיוד ביניהם מתחרות נעיצת מבטים.
בסמאקדאון, כמה מאיתנו באמת מאמינים שאוונס ינצח את פאנק?… כמה מאיתנו חושבים שלא יהיה בשלב מסויים קרב חוזר בין רודס לפאנק על התואר?
למה קודי, שלא הפסיד נקי מאז שהוא חזר בעצם, לא יכול לספוג הפסד נקי מול פאנק ואז למשל להיכנס לפיוד על אליפות ארה״ב (כי הוא רוצה זהב) עם טריק שעד עכשיו לא ברור לי למה הוא היה צריך להפסיד לקורבין הבינוני מינוס? את המשך הפיוד מול אורטון אפשר לשמור לאזור מניה, בקרב שלא יהיה על התואר. זה לא יוריד מקודי כלום ורק יכול לעזור לקדם אחרים.
זה גורם לכל ple שהוא לא אחד משני הגדולים ובכלל לרוב השנה להרגיש כמו פילר אחד גדול וצפוי עם ״באנגרים״ חסרי משמעות שהדבר היחיד שהם מקדמים זה את הסיכוי להיפצע, פרט לאיזה ״שוקר״ פעם פעמיים בשנה, ששוב לא מקדם אף אחד.