08-04-2026, 11:13 PM
(08-04-2026, 10:46 PM)Liorton כתב: הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אבל גם ב120 דקות הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אני אקח בכל יום קרבות סטייל רולינס-ריינס שקיבלנו ולא דנהאוזן, בלות ושאר החרא. זה לא קשור לזמן. זה קשור לאיכות.
ברור לי שכסף מנהל את העולם. אני לא תמים. אבל עד גבול מסוים. TKO לא יכולים פשוט לקבל החלטה לשים כל שיקול לפני כסף ולהאמין שיהיה בסדר. בסוף זה יתמוטט. השאלה מתי.
הקהל חייב גם לסמן את הגבול שלו. זה לא קורה מיד, אבל מחאות עובדות. אם לא, אז בסופו של דבר בזירה לא יישר פירור אחד לבן, ויתחילו לשווק את כל הקרבות כסטריט פייט רק בשביל פרסומת, ותקבל 5 דקות רסלינג בתכנית, וגם שם במקום כסף אנושי בצד הזירה יהיה פריים בצד הזירה וכרטיסים יעלו 50,000 דולר.
ואז אגב, TKO ימותו סופית. וכנראה ייקחו את הרסלינג איתם. כדי שזה לא יקרה אנחנו חייבים להתלונן על זה עוד לפני.
הקרב המרובע היה היה מאוד איכותי, אבל הוא היה הרבה יותר איכותי אם הוא היה מקבל עוד 10 דקות.
רולינס-ריינס היה הקרב הכי טוב השנה, אבל אם היית מקצץ לו את הזמן בחצי, הוא לא היה מגיע לרמה הזאת.
הקהל שם את הגבול שלו. המכירות לאירוע היו חלשות (ולא כי האירוע היה במיניאפוליס-זאת עיר ספורט מטורפת מבחינת אוהדים) ורבים כמוני לא רואים בלייב ומעבירים את כל הפרסומות. גם אם האירוע היה בסעודיה בשעות נוחות לא הייתי רואה בלייב. בזבוז זמן.