07-25-2026, 05:24 PM
(07-25-2026, 05:09 PM)SwitchBlade כתב: אני חושב שהתוכן בסמאקדאון כרגע הוא טוב.
ועכשיו לביקורות:
הנושא הכללי הוא היט.
זה מה שחסר לי בבנייה לסאמרסלאם, ולמעשה ברוב הבניות בתעשייה לאחרונה.
אין היט אמיתי בין שני יריבים לקראת אירוע גדול.
אני מאמין שWWE מצאו איזו פורמולה ליריבויות גדולות - בה המתאבקים יוצאים לזירה ופשוט שופכים את כל הנרטיב, מילה במילה, על המיק'.
על פניו אין בזה בעיות מהותיות, פשוט.. איפה ההיט?
בסופו של דבר קרב זה מכות, ואני אמור לקנות את זה שקודי רוצה להרביץ לפאנק, ושפאנק רוצה להרביץ לקודי.
אני לא בהכרח מסכים עם הקו העלילתי בו קודי אומר לפאנק שהוא "אוהב אך לא מחבב" אותו. זה לא גורם לי לחשוב על הקרב הזה בתור משהו חובה, אלא בעיקר כסקרנות קרה שבסופו של דבר בעיקר מופנית כלפי "מי יהיה המנצח" יותר מאשר הדרך.
בקצרה - זו לא עלילה שיוצרת הרבה רגש.
וזה משהו שחולש אל מעבר לתעשייה - גם UFC נהיו כאלה.
אני מתקשה לקנות את וולטר/מגנוס וגם את רולינס/ריינס וגם את פאנק/קודי מהסיבות האלו. אני לא מבקש בראולים ריקים עם הפרדה, אבל אני כן חושב שהפורמולה הנוכחית שכחה להוסיף היט בין מתאבקים וזה מאוד חסר ומורגש בבנייה.
הפרומואים לא יעשו את זה, דברים אמיתיים צריכים להתרחש בניהם כדי לייצר היט יש מאין.
יש לפאנק/קודי הרים של חומר לעבוד עליו, ואני מרגיש שהם מסתובבים סביב יותר מאשר נועצים את הנקודות העיקריות.
בדיוק היום יצא לי לחשוב על זה מכיוון קצת אחר.
אני חושב שאחת הסיבות לזה היא שההילים נעלמו ההילים מהאירוע הזה.
כןכן הילים ופייסים זה כלכך 2014. ובכל זאת, אני עובר על הקארד של הגברים:
רומן הפייס מול סת הפייס
רודס הפייס מול פאנק הפייס
פנטה וגייבל שניהם פייסים
טריק בוודאי לא היל, ונשארנו עם קורבין.
8 מתמודדים על האליפויות, רק אחד היל. כמה הייט אתה יכול להוציא מאנשים משעממים שעושים הכל נכון ותמיד הולכים בדרך הישר?
וזה כמובן לא מפסיק בזה.
השלשות של הבלודליין, אשכרה 6 אנשים ואף אחד מהם לא היל מובהק או פייס מובהק (או מעניין, אבל זה כבר סיפור אחר)
באלור הפייס מול זיין שכבר חצי שנה מפלרטט עם להיות היל אבל לא באמת חצה את הקו אף פעם.
ולא שכחתי את לסנר, שרחוק מלהיות ההיל לסנר שכולנו אהבנו (לשנוא).
היחידים שבאמת הילים מובהקים הם גונת'ר ומיסטריו הבן. ושניהם לא בדיוק בקרב בקליבר גבוה.
אנחנו חייבים לקבל כמה הפתעות משמעותיות באירוע הזה. לא יודע אם היל טרן, חזרות גדולות (כן אורטון, אני מדבר עליך) או לפחות לראות משהו קצת שונה.
המקרה היחיד כאן שהוא קצת יוצא דופן זה ריינס ורולינס שהם באמת מעל זה ולא באמת צריכים להתעסק במי היל ובמי פייס באף אחד מהמפגשים שלהם. הם רק צריכים שריינס יגיע לעבודה ושרולינס לא ייפצע בדרך לשם.
![[Image: 20251226_SD_FC.jpg]](https://www.wwe.com/f/styles/wwe_16_9_s/public/2025/12/20251226_SD_FC.jpg)