לא יודע עד כמה אוהדי ריאל מדריד/אוהדי רונאלדו נדפקו בגמר הזה,מצד אחד ספרד של לאמין וברצלונה,ומצד שני מר ליונל אנדרס מסי. ספרד האנטישמים והדוחים,ארגנטינה הגזע הארי והגזען…אבל אני ילד גדול יודע לצערי לבחור נכון היום,מעדיף שמסי יקח בגיל 39 בפעם השנייה ברצף את גביע המונדיאל מאשר ספרד המושתנים של ברצלונה,אין סיכוי לתת ללאמין בגיל 19 את הגביע הזה לא מסוגל נפשית ופיזית לדבר הזה its too much to handle.
מצטער כריסטיאנו רונאלדו,שהנכים של פורטוגל בסגל אכזבו אותך ככה הם יקבלו את הדין בשמיים אמן.בשבילי הילד בן 5 תשאר הכי טוב בכל העולם ובכל הזמנים הסרטונים שהיו לי בסוני אירקסון שהיית ביונייטד נצרבו לי בראש לכל בחיים עם הפרייסטייל במגרש
עריכה:לא אתנגד שהמשחק הערב יפסל/יפסק אולי יופצצו את המגרש הזה בכמה טילים בליסטיים,אולי סופת טורנדו העיקר שלא יהיה מנצח משתי הצדדים,סליחה זה חזק ממני
מצטער כריסטיאנו רונאלדו,שהנכים של פורטוגל בסגל אכזבו אותך ככה הם יקבלו את הדין בשמיים אמן.בשבילי הילד בן 5 תשאר הכי טוב בכל העולם ובכל הזמנים הסרטונים שהיו לי בסוני אירקסון שהיית ביונייטד נצרבו לי בראש לכל בחיים עם הפרייסטייל במגרש

עריכה:לא אתנגד שהמשחק הערב יפסל/יפסק אולי יופצצו את המגרש הזה בכמה טילים בליסטיים,אולי סופת טורנדו העיקר שלא יהיה מנצח משתי הצדדים,סליחה זה חזק ממני
![[Image: Xzq1WV.gif]](https://i.makeagif.com/media/5-21-2016/Xzq1WV.gif)