07-18-2026, 08:54 PM
(07-18-2026, 07:22 PM)Omer כתב: הסטיפיולציה בקרב זוגות בsnme הופכת את הקרב להכי צפוי שיש ובעיניי מיותרת. אם לא הייתה סטיפיולציה הייתי חושב שאולי פאנק ורודס יפסידו בגלל איזה חוסר תיאום, עניינים אולי יתחממו. חבל.
גייסי ג׳יין לגמרי עוד לא צריכה להיות בתמונת האליפות. עם כל הכבוד, אני ובערך 80 אחוז מהצופים בראו וסמאקדאון לא צופים בnxt- כל מה שקורה שם לא רלוונטי לראשי ואין שום סיבה על סמך החודשים הבודדים שלה לשים אותה בקרב אליפות כרגע. מנגד, אף פעם לא אהבתי שאלופים משניים מתחרים על התואר הראשי. זה מוריד מהאליפות שלהם והסבירות לדאבל צמפיון- משהו שכמעט לא קורה.
ג׳ייד קרדינל היא מכה יותר גדולה מניה גקס. היא פשוט לא מעניינת. שארלוט לא מעניינת. חבל שלא שמו את הקרב ביניהם בsnme
שים את NXT בצד, לדעתי היא אפילו לא הייתה מספיק טובה ביחס להישגים שלה שם אבל בדביוט שלה בסמאק היא קיבלה תגובות מדהימות והשכילה לרכב על הגל שלהן ונתנה הופעות מצוינות כמעט בכל הזדמנות שקיבלה מאז אז אף אחד לא אומר שהיא צריכה לזכות באליפות עולם כאן ועכשיו אבל לגמרי צריכים לנצל את ההייפ שיש עליה ויש לה מקום כבסך הכל אחת מחמש נשים בקרב על אליפות זמנית במיוחד כשמי שעמדה מולה היא טיפאני סטראטון שתיארת יפה מאד את משמעות הניצחון שלה.
חוץ מזה אם בתוצאות ראו עלה בשיחה המלכוד שתמיד חוזרים אליו של ריינס-קודי-רולינס-פאנק אני חושב שגם פה צריך לשבור את השבלונה של ריפלי-קרגיל-סטראטון-שארלוט ויש מספיק נשים מוכשרות ברוסטר של סמאקדאון שמצדיקות כניסה לתמונת האליפות.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)