06-29-2026, 10:51 AM
(06-29-2026, 07:34 AM)Orton כתב: האמת שלי היה גם עניין בגונת'ר יותר מהשניים האחרים בקרב. יודע שאתה לא איתי בזה.
אבל בקלות אפשר למצוא עוד איזה 10 שמות שהיו יותר מעניינים מקודי נכנס כאלוף. בערך כל יריב אחרון של קודי היה עדיף שמנצח. מי האמין שלתת לאלוף ברירת המחדל את האליפות תוביל לשיעמום?
שוב, תנתק רגע פוליטיקה ותגיד לי שהמחלת פרקינסון הזה יצליח לעניין אותך גם בסמקדאון?
כן, זה אולי עדיף מ" soooooo, New Jersey, what do you want to talk about", אבל הם הגיעו עם רודס לשלב שגם מיז הזומבי הוא בחירה יותר טובה ממנו.
אני מסכים עם כל מילה כן? מלבד השורה על גונת'ר. סמי גם בלי פוליטיקה הוא זבל, הוא מאוס, הגימיק שלו של "הבחור הטוב האחרון" לא עובד ומזמן איבד את הקסם שלו. לדעתי אחת הסיבות המרכזיות שהוא אלוף היום (מבחינת ה-WWE) זה בגלל העבודה שלו בתקופת הבלאדליין וזה שג'יי היה אלוף אז לא נעים לא לתת לסמי גם.
אבל באופן יחסי, הוא היה הגורם היחיד שיצר איזשהו עניין קל בפיוד המעפן הזה של קודי וגונת'ר, גם בלי קשר לפוליטיקה. ופה נכנס הכשל - סמי בגימיק הזה יכל לעבוד לפני שנתיים, שנתיים וחצי, עכשיו כבר בא לך להקיא ממנו. יש, כמו שאתה ונועם אמרתם, מספיק אופציות יותר טובות ממנו לקבל את הספוט הזה. אבל דומיניק לא עושה כלום, פאטו כרגע זונה של ריינס, אובה מנקנק את כל הרוסטר כרגע, ברייקר תקוע עם רולינס ופאנק בחופשה. וכשקודי משלשל עם החגורה גם מטעמי בוקינג (שאני מניח שנמצא גם בשליטתו) שלא מאפשר לו טיפה להשתנות, אתה מגיע למצב הזה שמחבל בינוני ולא מעניין כמעט בכלל הוא אלוף ראשי בזמן שיש לך 4-5 יותר בשלים, יותר ראויים ושהקהל יותר מושקע בהם בנקודת הזמן הזאת ממנו.
כתבתי את זה 100 פעם אבל גונת'ר כמיינאבנטר הוא פרויקט שנכשל. אם הוא היה עובד היום היית רואה אותו עם החגורה, אחרי כזה פוש. וקודי... קודי צריך רענון. שינוי גימיק, היל טרן, סתם הפסקה, יו ניים איט, אבל כרגע הוא מייצר 0 עניין.
בקיצור אם לסכם - סמי זבל, סמי לא ראוי, סמי היה עדיף על פני גונת'ר וקודי מבחינת עניין בפיוד הזה. האם זה שם אותו כראוי במשבצת אלוף עולם? בעיניי לא. אבל גם לקודי וגונת'ר יש חלק קל בזה שכזה אפס עם תלתלי ערווה בחזה הוא אלוף עולם.