(11-01-2021, 09:48 PM)Roger כתב: משהו כללי לפני: שים לב למלא מהתגובות שלך. WWE מתמקדים ברגעים. זה בדיוק העניין ובדיוק מה שאני מנסה להסביר פה כבר אני לא יודע כמה זמן. רגעים נשארים - קרבות לא. בוא תגיד לי כמה קרבות אינסוף כוכבים מתוך AEW היו יותר מרתקים ומעניינים והסיפור של CM פאנק ופייפבומב או דניאל בריאן והיס מובמנט וכל הרגעים שזה יצר. להגיד "משמעותי מבחינת רגעים, לא מבחינת קרבות" זה מוכיח את הנקודה הזאת אבל זה כמו שתגיד שטייאובר רנדומלי של NXT יותר טוב מרסלמניה 17 כי כל הקארד היה מלא בקרבות "טובים" עם המון פליפים ודייבים וורקרייט. ה"קצה לקצה" מאוד מאוד מאוד לא רלוונטי. מאז אירועים ענקיים כמו MITB 2011 או רסלמניה 17 או רסלמניה 19 היו מלא אירועי "קצה לקצה". מה זה בכלל מעניין או רלוונטי או אומר משהו..? זה לא באמת מה שנחקק אצל אנשים.
מה שנחקק זה הדמות והאישיות והרגעים. ראה נאום הול אוף פיים של קורט אנגל ב2017.
זאת הבעיה. אני לא אצפה באירוע של מספר שעות בשביל לצפות ברגעים שאני יכול להשלים ביוטיוב בבוקר אחרי ב5 דקות ולהרגיש שלא פספסתי כלום. מנגד באירוע עם קרבות טובים אני אהנה ב2.5 שעות של הנטו היאבקות בערך מתוך 3 שעות אירוע. בזמן אמת מי שמספק קרבות יותר טובים זה מה שצריך לחפש. מסכים שבראייה לאחור ה"רגעים" האלה (שWWE מעולים בלייצר אותם) גורמים לאירועים להרגיש יותר גדולים. חבל שזה לא בא ביחד גם עם קרבות מעולים לאורך כל האירוע.
וגם AEW מוציאים רגעים. עוד מעט אתה תראה את האנגמן זוכה באליפות שזה הרגע המשמעותי הכי גדול שלהם שהם תכננו מהקמת הארגון בערך, והדביוט של פאנק שהוא חתיכת רגע עם חתיכת תגובה.
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)