Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 16/05/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 16/05/26
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-17-2026, 08:55 PM
אחרי פרומו מצוין של רוכבי המוות קשה להסתפק בקונגלומורט שהורצו חיש מהר, במיוחד שסטרונג הוחלף בבריסקו. מעניין איזה דרך מוקסלי ימצא.

אוספרי עם פרומו שעושה לנו סדר בעלילה שלו והתירוץ לג׳ו מוציא אותו מניאק.

התכוננתי להריץ שוב את בריסקו אבל התמהמהתי כמה שניות על הקעקוע החדש שלו, בעברית!

גווארה ממשיך לבדר אותי על המיקרופון, יאללה תמלא עוד מהזמן מסך שלי.

דארבי גם לא פראייר על המיקרופון, היה כיף לראות את הראיון שלו, הוא הרגיש כל כך טבעי. אני שמח בשבילו שהוא מאושר ואני שמח בשבילנו שזה אלוף העולם שאנחנו מקבלים.

את בריסקו המשכתי להריץ, במיוחד אחרי שכבר ראיתי את הקעקוע. אני בלבטים אם לצפות בקרב שלו נגד צ'אמפה בפרק הבא כי צ׳אמפה, נשאיר את זה למצב רוח שלי באותו יום.

לפי המצב רוח שלי היום הרצתי את האופס בזירה אך השארתי אותם על המיקרופון. בוואנס יודע לדבר אבל אני מתקשה לראות אותו מתקדם בסולם הפוש. הוא כן היה חימום מעולה למסר של ג׳ו, שיגיע עצבני לאוספרי.

התגעגעתי לברודידו אבל הם לא אמרו יותר מדי. בנדידו רוצה שברודי לא יתערב, הגיוני, לא צפיתי למשהו אחר.

ליו שיהיה בריא, לא צפיתי להסתקרן ככה ממנו. מצויין במדד הWTF.

אחרי האירוע של זירת הכבוד נהיה לי חסך לקרב טוב של דיוויס ושיתוף פעולה שלו עם הכלבים נגד הראסקלז אמור למלא את החסך. על פניו הראסקלז הם חימום לשלשה שהולכת לשתף פעולה עם עוד ארבעה בכפול או כלום, אבל הראסקלז אימצו לאחרונה את הגישה של הלא פראיירים וזה מוסיף לחווית הצפייה בהם. חשוב לציין, לפני הקרב הזה התחלתי לשתות ג'מס 8.8 אחוז, ככה שיכול להיות שזה הטה את השיפוט שלי, אבל באמת שנהנתי מהקרב הזה. היה צפוי שההילים יקחו אבל הפייסים לא עשו להם חיים קלים.

ואוו כמה התגעגעתי לקרבות של גווארה ודארבי. גווארה מבין את המשימה, מנצל כל רגע ופותח הכי חזק שאפשר. הרגע שדארבי התמוטט היה נפלא וכמובן שגווארה ימשיך לנצל כל רגע כדי לקחת את הקרב הזה. בדומה לאוספרי-דיוויס לאחרונה, היה נראה שגם פה הם חיכו לקרב במעמד הזה הרבה זמן והם פשוט נתנו הכל. המון רגעים מטורפים. גווארה פסיכופת שלא נופל מדארבי וחייב לקבל יותר קרדיט. הקרב הזה הוכרע ברגע שאחד מהם פספס את הספוט הגדול שלו. ממליץ לראות, לא אגזים ואפילו אמהר להכתיר את הקרב כקרב הריין של דארבי עד כה. לפעמים כל מה שצריך זה יריב שמכיר אותך מתחילת הקריירה כדי להוציא ממך את הטוב ביותר, גם אם הוא כרגע מיד קארדר בארגון של לואו קארדרס. נהנתי מקסימום. בלי קשר למהלכים ולרמת ההנאה שלי מהקרב, זה קרב חשוב בריין של דארבי שכנראה יכתיב את הטון לכפול או כלום. דארבי מתחיל לשלם את המחיר של להגן על התואר בתדירות גבוהה, האם מג'פ בדרך לניצחון קליל?

לסיכום, שלשות כיפי מאוד, קרב מרכזי מצוין ברמת לעזוב הכל-לראות-להנות. בצד של הסגמנטים יש את אוספרי, רוכבי המוות, ליו, גווארה, דארבי והאופס. סוף סוף פרק של קוליז'ן שאפשר להתגאות בו (גם אם הרצתי יותר מחצי) ולהשוויץ לחבר'ה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

תגובות באשכול הזה
תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - orgibor - 05-17-2026, 12:47 PM
RE: תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - orgibor - 05-17-2026, 12:55 PM
RE: תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - DarkArts - 05-17-2026, 01:06 PM
RE: תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - Coquina Clutch - 05-17-2026, 01:09 PM
RE: תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - NoamRR - 05-17-2026, 08:58 PM
RE: תוצאות | AEW Collision 16/05/26 - NoamRR - 05-17-2026, 08:55 PM

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:53 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר