05-17-2026, 08:29 PM
(05-17-2026, 08:24 PM)lidoradir כתב: 2 דיווחים של דייב מלצר שגורמים לדיבור בטוויטר אז אני מביא אותם :
- ההיעדרות של רנדי אורטון מהטלוויזיה נובעת לפי הדיווחים מפציעת הגב שלו : פציעת גב. זאת הסיבה שהוא נעדר מאז רסלמניה וכנראה גם הסיבה שהוא לא זכה באליפות. יש לו פציעת גב והיא משמעותית. הוא מתמודד איתה כבר שנים. היא כמעט סיימה לו את הקריירה, הוא חזר, אבל היא עדיין קיימת וזאת הסיבה שהוא בחוץ.
- בארון קורבין נמצא בדיונים לגבי חזרה ל-WWE : כנראה שהוא יחזור. ישר בחזרה ל-WWE. לא שמעתי שהעסקה סגורה, אבל אני יודע שדיברו על זה, כן. בתוכנית של סמאקדאון, כשדנהאוזן דיבר על משהו גדול יותר, התחושת בטן שלי הייתה שזה מי שהוא התכוון אליו. זאת רק הספקולציה שלי. אני רק יודע שדיברו איתו לגבי להביא אותו בחזרה. יכול להיות שזה כבר סגור, אבל עדיין לא קיבלתי אישור רשמי שזה הושלם. מה שכן אושר לי ב-100% זה שהיו על זה שיחות רציניות מאוד.
חדשות מזעזעות על רנדי, קיוויתי שהניתוח בגב סגר את הסיפור, אבל נראה שלא. אני מקווה בשבילו שהוא לא יגיע למצב שהגב דופק לו את החיים שאחרי הזירה, זה יכול להיות משמעותי. גם אם זה אומר להחליף את הפינישר האייקוני במשהו אחר, קודם כל בריאות. 24 שנה של RKO נותנות את אותותיהן.
קורבין מעניין לי ת'ביצים אם לומר את האמת. מעולם לא התחברתי אליו, הבנתי שהוא אחלה בנאדם לבאקסטייג', אבל כדמות על המסך לא מעניין בו, לא כזאב בודד, לא כהאפי קורבין ולא כשום דבר אחר.