05-08-2026, 11:42 PM
(05-08-2026, 10:54 PM)orgibor כתב: כיף לראות עוד מישהו שאוהב את המוצר כמונו, נשמח לשמוע עוד ממך.
לשאלתך את האמת שאני אהיה בסדר עם כל תוצאה שתגיע בקרב החוזר בין דארבי למג'ף, העדיפות שלי שהיא שהפעם ורק הפעם דארבי ינצח כדי להוכיח שהסקוואש לא היה "פוקס" כמו שמג'ף טוען ושדארבי אכן שייך לסצנת המיין אבנט כי אחרת עבורי הוא תמיד ישאר סך הכל דג גדול ששוחה בבריכה של הצ'אמפות, הברודים והנייטים ולא דג קטן ששוחה עם הכרישים האמיתיים בעמדת האנדרדוג שהוא תמיד יודע להפיק ממנה את המיטב.
מג'ף עבורי הוא כנראה המתאבק הטוב בעולם כרגע והוא טוב יותר מדארבי כמעט בכל פרמטר, הוא יכול לעשות לו את הג'סטה הזאת ולחזור לתמונת אליפות העולם בכל שלב, גם את הריין הזה הוא התחיל אחרי הפסד למארק בריסקו ממנו קפץ מיד לזכייה בלי אף באמפר בדרך.
גם כשאני מסתכל על התמונה המתגבשת לאול-אין יש לי בראש כמה קרבות שנבנים להיות מספיק גדולים בלי אליפות עולם על הכף ואחד מהם הוא MJF - אנדראדה.
אין ספר שכרגע דארבי עושה חיל לא מבין למה הריצה שלו לא הייתה עד עכשיו אבל זה בדיוק העניין לדעתי יש כמות נכבדת של סטארים
צריך איכשהו לתת להם הזדמנות מה שנקרא נגיד אני ממש אוהב את ויל אוספריי בא לי איזה ריצה שלו כזה אולי איזה קרב משולש דארבי mjf והוא בגלל זה אני אומר בראנד ספליט וaew כמות כישרונות של החיים לדעתי כרגע הסגל הרבה יותר טוב מwwe אבל יכול להיות שזה רק לדעתי
דרך אגב קרב באול אין של אנדראדה נגד mjf יהיה נדיר
אבל