02-13-2021, 05:06 PM
(02-13-2021, 04:13 PM)lidoradir כתב: החלטה נכונה לתת לקורבין וזיין את הניצחון.למה? למה קורבין צריך להיות בכל דבר? הוא משעמם ברמות אתה צודק לגבי דומיניק את ריי דווקא כן הייתי רוצה לראות את דומיניק הייתי שולח לnxt הוא עדין לא מוכן בשביל הראשי. הפרק לא היה כל כך טוב למה ריינס לא מגן על האליפות כמו מקינטייר? אני לא אוהב את זה מהסיבה שאני רואה לאן זה הולך וזה עוד קרב נגד קווין אוונס באותו ערב...אז בשביל מה? הלוואי ואני טועה וזה יהיה סזארו אבל חבל סתם לפתח ציפיות ולהתאכזב. איזה סיום עלוב לביג אי נאקמורה במקום לתת לנו עוד קצת משני אלה בזירה מסיימים את הקרב עם פסילה עלובה כמו שהם אוהבים,ואגב גם עם היל טרן אפולו קרוז עדיין לא מעניין.אבל מה שכן אני אוהב מה שביג אי עושה עם הבינבשתית עם האתגרים הפתוחים מקוה שזה יימשך ככה בסמאקדאון וטאלנטים מוכשרים יקבלו את השוט הזה(ולא אפולו כל שבוע).חשבתי שסת חוזר להיות פייס אבל זה כל עוד הוא מקבל כיוון חדש ומעניין אין לי בעיה אשמח לראות קרב שלו עם בריאן או סזארו זה בטוח יהיה מעולה. משהו עם הציימבר של סמאקדאון לא מסתדר לי למה קורבין שם והוא חייב להיות מעורב בכל דבר גדול בסמאקדאון? למה זיין שם? למה אוסו העלוב שם? ולמה קווין אוונס ממשיך לקבל הזדמנויות על האליפות? רק בריאן וסזארו אני אוהב שנמצאים שם אבל עם משווים את זה עם הציימבר של ראו זה עלוב...