04-24-2026, 04:07 PM
(04-23-2026, 11:40 PM)lidoradir כתב: אתה רומז שהאיש שסיים את הסיפור שלו בזכותי עלוב ? תתבייש לך.
תראה, עלוב כקודי הוא לא. הוא אדם מצליח, מתאבק מצוין, אלוף ראוי וכו', מעריך אותו מאוד. אבל ליד רנדי אורטון הוא עלוב... וזו לא בושה.
(04-24-2026, 08:30 AM)SaHBK כתב: אגב כל הבכינות המטומטת הזאת על הפטנט פשוט לא נכונה ספציפית לסיטואציה עם קודי, הוא לג'יט נפצע מה יש למכור כאן? זאת פציעה שהוא בקלות יכל לאבד את העין שלו, שאפו לקודי בכלל שהוא היה מסוגל להישאר שפוי ולא להתחרפן אחרי דבר כזה, כל בן אדם נורמלי אחר היה מתחרפן ורץ מחוץ לזירה או לא מופיע בכלל בראו שאחרי, אבל לא הם הם מתאבקים ליטרלי אנשים חזקים גם אם מדובר בבידור, הם לא אנשים רגילים של היום יום וזה היופי וזה מה שאמור להיות.
אז להגיד שהוא לא מכר את הפציעה או כל טמטום אחר..תעשו לי טובה.
- אנחנו בעידן שיש פלס פיניש כמעט כל קרב באמת על מה אתם מדברים בכלל, היום רק אחרי הפינישר ה4 בקרב מתאבק מנצח.
צ'יל אחי, כולה אמרתי שאני אפסיק לצפות בגלל שקודי לא מכר את הפאנט, לא צריך להשתולל
ועכשיו ברצינות, יש סיבה שבקושי משתמשים בפאנט, ובגלל זה כשמשתמשים בו קיוויתי שזה ייצור אימפקט של חוסר שליטה, של אלוף שנמצא על שולחן ניתוחים בגלל מתאבק פסיכופת שלא שולט בעצמו ובגלל המעמד שלו קשה לצאת נגדו. זה יכל לעזור לקחת את הסטוריליין למקום שאני רוצה שהוא יגיע אליו, ויכול להיות שהוא יגיע לשם בלי קשר, אבל אני חושב שקודי בחוץ לשבוע שבועיים יכל להביא אותנו למטרה הזאת בצורה יותר חלקה. יכול להיות שאלה גם סתם פנטזיות שלי ואחרי היום בלילה רנדי בכלל לא יהיה פקטור בתמונת האליפות (אני מתפלל לפאנט למקאפי ואלדיס).
קודי לגמרי מכר את הפאנט אגב. לא רק בגלל הפציעה בעין (כמו שאמרת, לא היה מה למכור, הוא באמת נפצע), הוא היה נראה מפורק כל הדרך לזירה וכל הסגמנט, הוא עשה את זה בצורה טובה.
בקיצור אם אני אסכם, לא חושב שזאת בכיינות להעביר ביקורת על זה שקודי יצא יומיים אחרי המניה, אבל עם זאת גם לא מדובר באסון גדול. אם זאת הייתה בעיית הבוקינג הגדולה ביותר מצבנו מעולה. והסגמנט של קודי ופאנק היה טוב מאוד לדעתי.