10-23-2021, 10:27 PM
(10-23-2021, 08:51 PM)Roger כתב: שולחן שדרנות הכי קרינג'י שקיים היום נראה לי בעולם (אמרתי את זה כבר ואתם מוזמנים להגיד שזה מטומטם, כרגיל בלי לגבות שום דבר, אבל מייקל קול אפילו לבד היום יותר טוב מכל שדרן שיש שם).
כמות הרגעים ברסלינג שמייקל קול הרס לי במו ידיו היא גדולה יותר משאני יכול לספור. כמות התגובות הגנריות שלו, חוסר ההתלהבות, הקאצ'פרייזים שחוזרים על עצמם שוב ושוב ושוב ושוב, הOh My המזעזע שהרס כל דיביוט או חזרה ב10 השנים האחרונות. כריס צ'רלטון, אקסקאליבור וטאז, דון קאליס וקווין קלי נמצאים 18 רמות מעל מייקל קול, המקדונלדס של השדרנים, ה'ארומה' של השדרנים, ה'פיצה מעדנות' של השדרנים, you name it.
בתכלס אנחנו טוחנים מים כי בבירור יש פה bias עצום לכיוון מאוד ספציפי שנובע כנראה מתגובה ריאקציונית טיפוסית לשינוי כלשהו. בעיקרון תמיד שווה להחזיר איזה איפכא מסתברא' אחד או שניים כדי שתהיה קונטרה נחמדה לכל קונצנזוס, אז בכיף, אבל כשיש bias הדבר הראוי לעשות זה לציין אותו ולהכיר בו.
קראתי את התגובה שלך על אנדרדה/פאק בראמפייג' היום, על טעם ועל ריח, אני מניח שיש אנשים בעולם שמחזירים סטייק במסעדת מישלן, אני יכול להתווכח איתם? לי טעים. אין תלונות. ממליץ על הbig mac יש דיל שווה + צ'יפס פוטאטו אחד הטעימים.