04-15-2026, 07:28 PM
(04-15-2026, 05:16 PM)KB24 כתב: אני חושב שהם גם בונים על רגע גדול לפלטשר אחרי ששנה שעברה שינו לו את הבוקינג ברגע האחרון (ואחרי שהוא הביא את המשפחה שלו במיוחד). אולי אפילו זכייה בגאונטלט ופייס אוף עם אוספריי אחרי הזכייה שלו?
אולי אתה תוכל להסביר לי. אני זוכר את הפיוד של פלטצ'ר עם אוספריי.
אוספריי הוציא אותו מיליון דולר ונתן לו חותמת כטופ היל כאשר הבונוס הנוסף הוא היה היהלום
שבכתר והאלוף שדון קאליס תמיד חיפש.
מאז עבר כמה שנה וחצי? טאקשדה הפך להיות שווה לו וגם עבר אותו בעיני הקהל ומבחינת בוקניג.
פתאום הצטרף אוקאדה כאלוף של הפאקשיין והילום שבכתר (נשים בצד שהוא היה חבר של/חלק מהאול אליט
שהם כביכול בעלי מניות ולכן עם יותר כוח בארגון ומה שמכרו לנו כזמני הפך קבוע). אז תגיד לי למורות הפיוד עם אוספריי
זה היה מוקדם בשבילו אליפות עולם (למורות הריין הדוחה והמזעזע של מוקסלי שהשאיר את הארגון עם חגורת רפאים).
אבל לנצח את הטורניר עם 2 הבתים שעושים כל שנה ולזכות באליפות מאוקאדה? מה שהיה מגביר את המתיחות מול טאקשדה
שהיה טיזינג לפיוד ביניהם. במקום שהוא היום יהיה אחרי ריין של אליפות עולם או בתמונת האליפות כל מה שיש לו להציג זה אפילו
לא התקדמות, זאת אליפות הTNT שהיא חגורה שטוני נותן לכל סינגל שמאריך חוזה במקום הצעה שהייתה לו מהWWE או מתאבק
בעל שם שחתם מהWWE.
כן טוני אוהב ללכת על בטוח והאליפות הראשית לרוב תהיה על מוקסלי או וטרן אחר בעל שם מWWE אלא מלבד MJF שיוצא מן
הכלל בכל הקשור לריין ארוך. או יחידי סגולה שמקבלים ריין ממש קצר (4 במספר עד היום). השאלה האם יש כאן יותר כי גם אוספריי
לא רואה אצלו הצלחות למורות שהבחור מניה בטוחה לקרבות ופיודים גדולים.