(04-13-2026, 07:13 AM)gilam כתב: ואני פולט שטויות בנושא שאני לא מבין בו.
טוני קנה את ROH ופירק אותה עד שנשארה ממנה רק קליפה. הוא נכנס לשיתוף פעולה עם NJPW ופירק אותה עד שהיא אפילו לא
צל של עצמה היום. CMLL בעליה אבל זה היה עוד לפני שיתוף הפעולה עם AEW אבל כן AEW הוסיפו ונתנו במה גלובלית למוצר.
TNA בשיתוף פעולה עם WWE. לקחת מהם מתאבקים בלי לבקש רשות קודם זה לא במקום. הרי גם AEW לא בדיוק מרשים למתאבקים שלהם
לעשות קפיצה לWWE. סלייטר זה מתאבק שבכלל WWE שמו עליו כבר 7 עיניים נתנו לו במה גם ברוסטר הראשי בSNME.
מה עוד שTNA על המדף בצורה כזאת או אחרת וכל עוד כן יש דם רע בין הצדדים (תשאל את אוספריי שחושב שזה חכם לעשות PPV על הימים של
מנייה כדי להוות תחרות לרסלמניה ולהתחרות באירוע הרסלניג הכי גדול בהיסטוריה ראש בראש) טבעי שWWE יבקשו מTNA נאמנות.
ואני בכלל דיברתי על שיתופי פעולה עם WWE ספציפית לא עם חברות אחרות שאני מכיר את שיתופי הפעולה איתם שקיימים בדיוק מהסיבה
של WWE לגנוב כשרונות מהארגון שאיתו משתפים פעולה.
ולא זה לא משנה כמה תנסה לעקוץ את המוצר או כמה תנסה להיות סרקסטי בתגובות שלך אין תחרות לא תהיה תחרות ולעולם לא תהיה
קרוב לתחרות. WWE הכניסו 1.7 מיליארד דולר בשנה שעברה AEW הכניסו בין 150 ל250 מיליון. WWE מוכרים 11500-14000 כרטיסים בממוצע
לתוכניות של הרוסטר הראשי במחירים הזויים לגמרי AEW מורידים מחירים כל הזמן ועומדים היום על ממוצע של 3500 בערך.
ובלי להזכיר את החגרה הראשית של הארגון שרק 4 מתאבקים שהם לא פליטים של WWE החזיקו בה (וזה אם אני לא מחשיב את
סוורב שהוא פליט NXT כפליט WWE). ועם כמה שהמוצר טוב וחדשני ורענן גם טוני בורח לאלופים הבטוחים שלו שזה MJF ובעיקר
מוקסלי. אז המוצר שלך לא כזה טוב כמו שאתה חושב שהוא, אתה נהנה ממנו יותר וזה נהדר אבל זה לא הופך אותו לטוב מהWWE.
וקח סוד קטן. כל סלבריטי שיסכים להופיע בAEW יקבל במה כמה שהוא רוצה ובאיזה צורה שהוא רוצה כולל משפיעני רשת.
מה שכתבת על טוני והארגונים בשת"פ קורה גם עם WWE בשת"פ שלהם עם AAA וTNA.
2 הארגונים לוקחים באופן גורף את הטאלנט שהם מעוניינים בו ולא אכפת להם באיזה צורה הם משאירים את הארגונים מאחור.
זה מה שמוביל אותי לנקודה הבאה, אתה צוחק על טוני שהוא לוקח מתאבקים כאילו הם צעצועים.
מתאבק (לרוב) זה בן אדם, בוגר, אחראי, מודע למעשיו.
כל אחד מחליט איפה לחתום ומה לעשות.
זה לא תקדימי שמתאבקי TNA וAEW מתאבקים באותם האירועים, כאן חד משמעית WWE/TNA בלמו את המהלך.
זה לא רק אוספרי, זה מסורת של שנים שיש המון אירועים סביב מניה כדי לנצל את התקופה. אין בזה שום דבר רע. תחרות זה לא דבר רע.
אם התכוונת לזה שAEW צריכים לשים את הדם רע מאחור ולשתף פעולה עם WWE אז אתה לא בכיוון, זה נראה שהדם הרע מגיע מצד הWWE.
אני מדבר עם גילאם, לא עם פאט מקאפי או TKO. ברור שWWE מכניסים יותר כסף, המחירים שלהם משוגעים. אני ב2023 יכולתי להרשות לעצמי כרטיסים לאול אין, לא לשום אירוע של WWE. בסוף אני צרכן, אני לא מעודד את זה עליית המחירים של WW, אני רוצה ללכת לאירועים שלהם.
מבחינתי AEW יותר טובים מהWWE כי הם נותנים לי את מה שאני אוהב. זו דעתי, זה מבחינתי.
לגבי סלבס בAEW, בפעם האחרונה שאני זוכר שסלב גדול לקח ספוט גדול זה שאקיל בקרב זוגות נגד קודי "אני נגד TKO" רודס.
שאר הסלבס מקבלים את הפרי שואוס באירועים.
דרך אגב -
מוקסלי פליט CZW, דניאלסון פליט ROH, ג׳ריקו פליט WCW.
רולינס פליט ROH, פאנק פליט ROH.
המסר הועבר?
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)