04-09-2026, 02:02 PM
אני חייב להתייצב פה לצד נועם. לקרוא לריקושט "צלע מרכזית" בפיוד של מקנטייר ולסנר זה קצת למתוח את המציאות.
הוא היה נטו פרופ עלילתי הכלי (עם הלואו בלואו בראמבל) שנועד לשרת אך ורק את הסיפור של דרו. הפסד בסקוואש של דקה וחצי ללסנר בסופר שואודאון בערב הסעודית זאת לא בדיוק "הזדמנות להוכיח את עצמך או להשתפר", זאת פשוט הוצאה להורג טלוויזיונית שנועדה להוציא את ברוק מפלצת לקראת מניה ,זה כמו לקרוא לקופי יריב ראוי ללסנר.
אבל השיחה שלכם בעצם בדיוק מחזירה אותנו לנקודה המקורית שלי.
בWWE מתישהו פשוט החליטו מראש מה התקרה שלו: "הבחור של ההיילייטס לטיקטוק", וזהו.
במקום לנסות להסוות את החולשות שלו על המיקרופון ולהעצים את היתרונות
הWWE פשוט נתנו לו לעשות את המהלכים הפסיכיים שלו ואז לשכב על הגב עבור חבר'ה גדולים יותר.
אז אולי בWWE הוא לא ידע להפוך את עצמו לכוכב מיינסטרים בכוח, אבל מבחינת כישרון ריחוף טהור ויכולת לספר סיפור דרך אתלטיות בזירה
אני לגמרי עומד מאחורי זה שהוא נשאר מספר 1.
הוא היה נטו פרופ עלילתי הכלי (עם הלואו בלואו בראמבל) שנועד לשרת אך ורק את הסיפור של דרו. הפסד בסקוואש של דקה וחצי ללסנר בסופר שואודאון בערב הסעודית זאת לא בדיוק "הזדמנות להוכיח את עצמך או להשתפר", זאת פשוט הוצאה להורג טלוויזיונית שנועדה להוציא את ברוק מפלצת לקראת מניה ,זה כמו לקרוא לקופי יריב ראוי ללסנר.
אבל השיחה שלכם בעצם בדיוק מחזירה אותנו לנקודה המקורית שלי.
בWWE מתישהו פשוט החליטו מראש מה התקרה שלו: "הבחור של ההיילייטס לטיקטוק", וזהו.
במקום לנסות להסוות את החולשות שלו על המיקרופון ולהעצים את היתרונות
הWWE פשוט נתנו לו לעשות את המהלכים הפסיכיים שלו ואז לשכב על הגב עבור חבר'ה גדולים יותר.
אז אולי בWWE הוא לא ידע להפוך את עצמו לכוכב מיינסטרים בכוח, אבל מבחינת כישרון ריחוף טהור ויכולת לספר סיפור דרך אתלטיות בזירה
אני לגמרי עומד מאחורי זה שהוא נשאר מספר 1.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)