04-05-2026, 09:46 PM
(04-05-2026, 09:41 PM)Orton כתב: המספרים לא משקרים
האנשים שמציגים אותם - כן. והרבה.
מניפולציות על מספרים זה בערך הדבר הכי קל שניתן להציג, ואז אתה מציג נתונים כעובדה כי "אלו הנתונים"
אני בעבודה שלי הצגתי בחודש אחד על אותה חברה שהיא כמעט ופושטת רגל, ושהיא חברה מאוד רווחית, וכל זה על אותם מספרים בלי לשקר פעם אחת.
כשאתה מציג רק את המספרים שנוח לך, ורק מתי שאתה רוצה - אז המספים בהחלט משקרים.
ואגב על חצי מהרסלמניות שלהם כל מספר שאי פעם הWWE הציגו הוא שקר גמור.
תחרות היא בריאה קודם כל ברגע שאתה מודע שזאת תחרות. זה לא דבר רע להודות בזה. זה לא מוריד ממך.
זה גם בסדר להפסיד בחלק מהקרבות בתחרות הזאת, כל עוד אתה מנצח במערכה.
להכיר במתחרים זה משהו שהWWE לא ידעו לעשות עוד מתקופת מקמהן.
כקהל שרק בא לצרוך רסלינג אנחנו צריכים פשוט לא לקבל את זה (לא משנה איזה מוצר אנחנו חושבים שיותר טוב).
להצטרף כמו מארקים ורק להשמיץ את המתחרים "כי אין באמת תחרות" רק פוגע במוצר שאתה בעצמך אוהב.
והדוגמה הכי טובה זה המוצר שאנחנו מקבלים עכשיו.
במקום שתהיה תחרות בריאה וכולם יעודדו אותה (שוב, גם אם אנחנו צורכים רק מוצר אחד), בוחרים להשמיץ את הצד השני, לדקלם את המספרים "שמעולם לא משקרים" כאילו יש לך מניות בTKO ולפגוע במוצר שאתם אוהבים.
ואגב, אני צורך ב80% מהזמן שלי WWE. ומאחל בכל יום שAEW ימשיכו להשתפר ולהוות תחרות.
אבל איפה הציניות?
לדעתי יש פה משתמשים שלוקחים את זה כאילו זה כדורגל, ההישגים שלהם הם שלי, אני מאה אחוז הקבוצה שלי ומאחל מוות לקבוצות האחרות.
אני האנה מונטנה בקטע הזה, נהנה מ2 העולמות, רק שפה אני לא מזייף דמות.
אני אוהב רסלינג, הארגון הספציפי באותו רגע זה רק הפלטפורמה.
אנחנו חיים בתקופה מטורפת, מחר WWE יכולים לקנות את כל המתאבקים של AEW ואז נגלה שאיזה קטע! הוא טוב וזאת תותחית והטאג הזה יודע לתת קרבות ממש טובים וגם לספר סיפור.
אז להעריץ 3 אותיות באנגלית כמו 3 אותיות בעברית (כ.ב.ש) זה די מטומטם.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)