04-05-2026, 07:59 AM
(04-05-2026, 12:20 AM)iCena כתב: אז מה קורה חבר׳ה זה אני שובאח יקר, קודם כל תודה על הכנות.
מה שאתה מתאר זה שלב טבעי לגמרי שרובנו עוברים כשמתבגרים והשגרה משתלטת.
לגבי הזמן והעומס זה הכי מובן בעולם.
היום, בין משמרות בוקר בעבודה לחיים בבית, סדרי העדיפויות משתנים ואי אפשר לחיות ולנשום את המוצר 24/7 כמו שעשינו כילדים ב2006.
אבל בסוף מוצאים את הזמן בקטנה.
לראות היילייטס או להעביר חצי שעה על קטעים באינסטגרם בהפסקת בוקר בעבודה זה לגמרי מספיק כדי להישאר בעניינים ולא צריך להרגיש רע על זה.
לגבי החברים שאומרים לך "תתבגר" שים עליהם פס ענק.
ברור שזה תמיד כיף שיש עוד אדם קרוב לשתף איתו את התחביב הזה פנים מול פנים, וזה הגיוני שזה קצת חסר, אבל בדיוק בשביל זה יש לך את הפורום ואת הקהילה שלנו פה. אנחנו המקום לפרוק, לחפור ולשתף את הדעות של כולם ביחד.
ופה אני חייב לעצור אותך: תוציא לעצמך מהראש את השטות הזו של "לא ברמה".
פשוט אין פה דבר כזה! אתה לא חייב לכתוב מגילות או לדעת מושגים מפוצצים מאחורי הקלעים כדי להיות חלק.
היה לנו פעם בפורום בחור אגדי שקראו לו "אברהם כלבים", שהיה פשוט מגיב "תוכנית טובה" על כל דיון גם אם זאת הייתה ממקום קומי או אמיתי זה לא רלוונטי אנחנו לא שופטים פה אף אחד. תגיד בדיוק מה שעובר לך בראש, גם אם זו רק מילה אחת, וזה יהיה שווה ומבורך בדיוק כמו כל תגובה אחרת.
ההצעה שלי אליך? אל תילחם בזה.
קח צעד אחורה ותן לעצמך זמן קצת להתגעגע.
אפשר גם באמת ללכת על מה שנועם המליץ ולהציץ קצת על ארגונים אחרים דרך האינסטגרם והרשתות החברתיות, זה בטוח לא יזיק ויכול לרענן לך את העין. התחביב הזה לא בורח לשום מקום.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)