04-05-2026, 07:15 AM
(04-05-2026, 05:32 AM)NaRRative כתב: תודה על השיתוף![]()
היו תקופות שהתביישתי שאני רואה האבקות בדיוק מאותן סיבות ששיתפת, במיוחד שזה הגיע בתקופות הקשות של הWWE שהרגשתי שאני לא מתחבר למוצר.
ואז החלטתי לא לסבול -
1. אם WWE לא מעניין אותי כרגע, אז אני בודק מה עוד יש.
2. אם אני מוצא שאני עדיין אוהב את זה, אני משדר את זה כלפי חוץ. בסופו של דבר כל אחד "חנון" של משהו מסוים בחיים.
אני יכול להבין שהתקופה שגדלת עליה נעלמה ואיתה גם לאט לאט שרידיה האחרונים.
אני הבנתי לאורך השנים שאצלי זה לא תקופה או מתאבק, זה התחום, זה ההאבקות/רסלינג עצמה.
יש תקופות טובות ותקופות רעות, אני משתדל למצוא עניין בתקופות הרעות גם אם זה אומר לראות דברים נוסטלגיים או אפילו סרטוני פרשנות וניתוחים ךתקופה הנוכחית, אולי אני מפספס משהו.
התייחסת לנושא הילדים אז חשוב לי לציין שדווקא עם הילדים אני רואה יותר האבקות, פתאום אני צופה בתוכנית המשנה של AEW (הארגון המוביל אצלי כרגע), מתעדכן בWWE בכל 3 הרוסטרים (מינימלי באינסטגרם עד ללצפות בפרקים דרך נטפליקס ולהגיב עליהם כאן). זה לא נגמר בזה, אני גם רואה קרבות גדולים של AAA, NJPW וROH. כנראה שאיזה ארגון קנדי שעולה הרבה לכותרות יכנס גם לרשימת הצפייה הזאת של הקרבות הגדולים.
שורה תחתונה, אצלי אישית זה חלק מהחיים שאני לא יכול להפריד. היו תקופות שחשבתי שזהו ובסוף זה תמיד נשאר. וגם אם הייתי בטוח שזהו סופית נעול חתום, פורומים כמו כאן עזרו לי להמשיך, גם אם מיקוד הדיונים לא היו על רסלינג. בסוף זה תמיד דגדג לחזור.
אז יאללה תשאר פה כוסאמק מה לא ברור?
קודם כל תודה על התגובה בחזרה
עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה כמו שאמרתי המוצר שאני מכיר נעלם לי כל הזמן,וקשה לי לעקוב אחרי המוצר בטח אחר שוינס עזב והגיעו הדיקטטורים מtko ביחד עם הרוק,שנית שמתי לב מאז שנה שעברה שאני בפער נמוך מכולם פה…נגיד ניב מדבר על מלא דברים שאני בקושי מבין,כולל לידור,breaker אתה גם,אני רואה את המגילות שהם כותבים,תכלס לקרוא זה קל אבל אני מתקשה בלהבין את זה מדברים על מלא מושגים הם מדברים מעבר למוצר.
אמרתי גם עוד שAEW היה בחיתולים שלו שאני אכיר את המוצר שלהם אז הייתי רואה את ppv שלהם קבוע ואז אחרי שנה שנתיים הפסקתי(אי אפשר להתחרות מול wwe) אני מאמין שבשנת 2027 רוב המתאבקים שאני עוד מכיר יחסית יעלמו ואז אני בכלל מודיע פה על פרישה
![[Image: ezgif-194e21a4ac3b10a1.gif]](https://i.ibb.co/39Nr7mkp/ezgif-194e21a4ac3b10a1.gif)
“There is no day like Acknowledgement Day”