04-05-2026, 05:32 AM
(04-05-2026, 12:20 AM)iCena כתב: אז מה קורה חבר׳ה זה אני שוב
-אני פה בדילמה כבר של איזה שנתיים שלוש לגבי אהבה שלי לרסלינג, כמו שאמרתי לפני, התחלתי לראות ולהכיר את WWE באיזור 2006-2007 שעוד התחפשתי לריי מיסטיריו וגון סינה ,מאז 2009-2018/19 הייתי צופה קבוע של התוכנית נכון הייתי מפספס פרק פה פרק שם,אבל כן הייתי שם ואהבתי את זה מאוד לטוב ולרע,עם השנים התחלתי לראות פחות ופחות א׳ כי רוב המתאבקים שגדלתי עליהם התחילו להעלם ולפרוש ב׳ יש פתאום בארגון הזה מלא מתאבקים מוכשרים שתכלס אני כמעט ולא עוקב אחריהם וגם אין לי עניין בזה
אני זוכר פעם מרוב שהייתי ישן אוכל וחי את WWE ידעתי כל פיפס קטן אבל היום אני כבר בן 26 עוד חודש, ואני רואה פשוט החשק נעלם לי לאט לאט אני עוקב אחרי המוצר הזה רק דרך אינסטגרם. עם יד על הלב פתחתי את המשתמש הזה נטו כי סינה הכריז על עצמו בטור פרישה עד דצמבר שהיה וכמו שאתם רואים פתחתי את את המשתמש הזה בדיוק אחרי אלמניישן ציימבר אחרי ההיל טרן. ונכנסתי לפה קראתי את כל התגובות של כולם התחברתי לכמה ולכמה שלא כולכם פה אחלה של אנשים באמת אבל וראיתי שאני פשוט לא ב״רמה״ כביכול כי רובכם פה עוקבים אחרי המוצר מבינים פה ושם, ויש לכם עניין ואני מאמין שיש פה אנשים שלאחרונה הביאו ילדים וזה ועדיין מביאים לעצמם זמן לזה שאפו לכם!
עכשיו הבעיה העיקרית שלי זה שאני ממש רוצה להפסיק לראות היאבקות מרוב חוסר חשק,זמן למרות שיש לי פה ושם וגם פשוט רוב החברים שלי לא רואים הם כביכול רואים את זה כמו פרסומת פעם בכמה שנים ועדיין אומרים לי תתבגר למה אתה רואה חחחח-אני בלב שלם מודה להיאבקות על זה שנתנו לי הרגשה מיוחדת כילד ומתבגר לימדו אותי המון,מאוד אהבתי לראות אפילו nxt 2014-2019 קבוע עוד מימי כספ,הכרתי שם מלא מתאבקים מוכשרים(תמיד הרגשתי שהקהל של nxt יותר טוב מהראשי) ואני מאמין עם השנים הWWE שהכרתי יעלם כיאלו לא היה קיים באמת,מה הייתם עושים במקומי? אשמח לדעתכם אני יותר מאשמח לשמוע לטוב ולרע וסליחה שזה ארוך ומתיש אם יש לכם כוח לקרוא את זה
תודה על השיתוף
היו תקופות שהתביישתי שאני רואה האבקות בדיוק מאותן סיבות ששיתפת, במיוחד שזה הגיע בתקופות הקשות של הWWE שהרגשתי שאני לא מתחבר למוצר.
ואז החלטתי לא לסבול -
1. אם WWE לא מעניין אותי כרגע, אז אני בודק מה עוד יש.
2. אם אני מוצא שאני עדיין אוהב את זה, אני משדר את זה כלפי חוץ. בסופו של דבר כל אחד "חנון" של משהו מסוים בחיים.
אני יכול להבין שהתקופה שגדלת עליה נעלמה ואיתה גם לאט לאט שרידיה האחרונים.
אני הבנתי לאורך השנים שאצלי זה לא תקופה או מתאבק, זה התחום, זה ההאבקות/רסלינג עצמה.
יש תקופות טובות ותקופות רעות, אני משתדל למצוא עניין בתקופות הרעות גם אם זה אומר לראות דברים נוסטלגיים או אפילו סרטוני פרשנות וניתוחים ךתקופה הנוכחית, אולי אני מפספס משהו.
התייחסת לנושא הילדים אז חשוב לי לציין שדווקא עם הילדים אני רואה יותר האבקות, פתאום אני צופה בתוכנית המשנה של AEW (הארגון המוביל אצלי כרגע), מתעדכן בWWE בכל 3 הרוסטרים (מינימלי באינסטגרם עד ללצפות בפרקים דרך נטפליקס ולהגיב עליהם כאן). זה לא נגמר בזה, אני גם רואה קרבות גדולים של AAA, NJPW וROH. כנראה שאיזה ארגון קנדי שעולה הרבה לכותרות יכנס גם לרשימת הצפייה הזאת של הקרבות הגדולים.
שורה תחתונה, אצלי אישית זה חלק מהחיים שאני לא יכול להפריד. היו תקופות שחשבתי שזהו ובסוף זה תמיד נשאר. וגם אם הייתי בטוח שזהו סופית נעול חתום, פורומים כמו כאן עזרו לי להמשיך, גם אם מיקוד הדיונים לא היו על רסלינג. בסוף זה תמיד דגדג לחזור.
אז יאללה תשאר פה כוסאמק מה לא ברור?
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)